Umple-ti timpul,gandul si sufletul cu altceva,incapataneaza-te sa alungi din tine pana si cel mai mic gand catre el!
Nu asculta muzica trista,nu te uita la filme romantice sau care te fac sa plangi si-ti aduc aminte de situatia in care esti.
E vara,iesi cu prietenele,mergi la piscina,iesiti la inghetata,la plimbare prin vitrine,bronzeza-te,fa o schimbare de look,fa mici excursii cu bicicleta,mergeti la picnic doua-trei prietene si da-i timpului timp,vei uita.
El,daca a plecat fara o vorba,merita acelasi lucru,nici macar o vorba din partea ta.
Nu-i mai da nici o atentie si cauta sa te regasesti pe tine,asa cum erai,frumoasa,zambitoare si echilibrata,in ianuarie cand a inceput totul!
Adu-ti aminte ca radeai,ca erai fericita singura si regaseste-te!
Si vei vedea ca un alt biat se va apropia fascinat si atras irezistibil de persona ta, vie, calda si senina, ca un bulgare de lumina!
Hai, zambeste si insenineaza-te!
Poti, chiar poti!
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, chiar mi-au fost de ajutor!
Probabil s-a plictisit, asa-s baietii. Poate nu e cu fata respectiva, poate e cu alta. Lor le place sa aiba roti de rezerva.(Era o faza, fata : Daca nu intra el pe mine, nu intru nici eu. baiatul : Daca nu intra ea pe mine, intru eu pe alta ).
Probabil nu recunoaste pentru a pastra o portita deschisa spre tine, in caz ca nu va merge relatia cu ea. Daca vrei sa il uiti incerca sa iti ocupi timpul cu alte activitati, stai cu prietenii tai de exemplu si nu-l cauta.In plus daca nu are curajul sa recunoasca, sincera sa fiu nu merita osteneala.
Remusopen întreabă: