Ar trebui sa discuti cu el, poate isi va da seama si daca tu simti ceva pentru el mai tarziu ai sa regreti ca nu i.ai mai dat o sansa ( desi el iti daduse 3 ). Cred ca daca este atras de tine cu adevarat si tine la tine te va intelege daca ii explici, si probabil ve.ti avea o relatie de lunga durata. Succes! :*
Da, trebuie sa-l uiti. Stii cum se zice? Nemultumitului i se ia darul! Ai avut 3 ocazii sa fii cu el si ai facut prostia sa nu accepti (probabil pentru ca iti era teama). Acum s-a intors roata si ai vrut tu, insa el nu mai vrea. Este firesc... Uita-l si cauta pe altcineva :*
Intr.adevar l.am refuzat pentru ca am crezut ca face totul la caterinca..deoarece cu un an in urma eu ii cerusem prietenia si a spus nu.iar apoi a facut misto de mine
Mai bine uita-l...ori se joaca ori nu stie ce vrea... si daca te voia cu adevarat era totu bine in continuare
Iai cerut prietenia? adica cum?)) e vb de amici sau de faptul ca ati fi impreuna?
Eu zic sa nu renunti daca il iubesti cu adevarat... Mai incearca ca nu ai nimic de pierdut
AlexEjmecheru întreabă: