anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiiii, am o problemacrying mi-a intarziat menstruatia 5 zile si imi e tare frica, ultimul contact sexual cu iubitul meu l`am avut inainte de menstruatie cu o saptamana, nu am facut`o protejat dar nu a ejaculat in mine... exista posibilitatea sa fiu insarcinata?crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca sti sigur ca nu a ejaculat in tine nu esti sigur insarcinata si te rog calmeaza-te si este doar o intarziere minora, daca ai 15-17 ani esti doar minora si ciclul nu este reglat si mai are intarzieri, eu sunt sigura ca nu esti insarcinata.Stai linistita si ast sa iti vina ca sigur o sa-ti vina saptamana asta!:*:*:*Mult succes!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur ca da. Contactele sexuale neprotejate fara ejaculare au un risc de sarcina de 4-27%, in functie de perioada ciclului menstraul in acre se gaseste femeia. Cu o saptamana inainte de emnstra, daca ai menstre regulate, riscul este destul de mic, aa ca daca ala a fost singurul contact neprotejat, posibilitatea ed a fi insarcinata este de maxim 10%. Daca ati mai avut si alte contacte sexuale folosind aceeasi metoda de contraceptie de la ultima menstruatie, atunci riscul este de cam 30%. masura asta de contraceptie este foarte nesigura, de aceea este rezervata strict cuplurilor in care aparitia unui copil nu este o problema. Presupun ca si voi sunteti un astfel de cuplu, altfel nu ati fi facut sex neprotejat, asa ca nu e cazul sa consideri situatia asta o problema. Poate doar ceva un pic neasteptat, dar nu o problema.
Asteapta inca 3 zile si apoi fa-ti un test de sarcina din prima urina de dimineata. daca este negativ, repeta-l peste 3-4 zile si apoi, indiferent de rezultat, du-te la ginecolog.

| BRG a răspuns:

De ce face-ți voi prostii.

| anka89 a răspuns:

Si ce vrei sa stii de aici.Nu te putem controla noi de pe site sa vedem daca esti. Data viitoare mai bine ai face protejat ca sa nu de ce sa iti fie frica.Chiar daca nu a ejaculat in tine si chiar daca ai fost inainte cu o saptamana de ciclu, sansele sa ramai gravida sunt destul de mici dar oricum exista.
Mai bine ai avea grija pe viitor

| alina_4026 a răspuns:

Salut.eu din cite stiu medicii spun ca poti ramine insarcinata si fara sa ejaculeze in tine, e destul aproape cind gata gata si o picatura ramine nici nu stii cum.ia-ti un test.insa daca va fi bebe trebuie sa fii fericita.eu vreau si nu pot ramine.

| Miinobaa a răspuns:

Aoleeeeu... fa testul de sarcina ca sa te convingi. Si daca n.ai chef de prezervativ ia anticonceptionale macar.

| iulliaaaaa a răspuns:

Am 16 ani... sper sa ai dreptate in ce ai scris Katakutoka love struck iti multumesc foarte multtt:X

| WithoutChocolate a răspuns:

Stai linistita, multora li s-a intamplat, chiar le-a intarziat 2-3 sap.so...stai linistita, dar pentru siguranta ta mai asteapta un pic si fa un test de sarcina.