Scrie un roman si publica-l. Daca vrei sa nu iti strici prietenia cu prietena ta atunci uita de baiat. Daca il iubesti cu adevarat si simti ca el e alesul (ceea ce ma indoiesc) fa tot posibilul sa fi impreuna cu el. Nu uita in dragoste e permis orice! o zi buna si sa ma chemi la lansarea cartii!
Nu vreau sa public nimic. Imi pare rau ca povestea e asa lunga si da chiar cred ca e alesul, in ciuda faptului ca tu te indoiesti de mine
Nu ma indoiesc de tine si stii de ce ¿ Pentru ca daca era o povestioara amuzanta nu iti prezentai in detaliu sentimentele. Daca au atat de putin impreuna suna-l intr-o seara si propune-i sa va vedeti la bloc 4 minute. Spune-i ca. stii ca e intr-o relatie dar il placi! scurt si la obiect! Daca sunteti bune prietene nu va fi suparata decat putin 2 saptamani maxim ..insa daca stii ca e o fire impulsiva determina-l pe el prin atingeri accidentale sa se indragosteasca de tine ea sigur va observa iar daca el se desparte va intelege ca te a preferat pe tine datorita atuurilor ce ea nu le are! Sper ca te-am ajutat.