Cred ca ar trebui sa-l intrebi. Eu sunt genu ala de baiat si as prefera sa ma intrebi inainte sa tragi nconcluzii pripite.
Sunt timidă . Când vorbesc cu el mă bâlbâi, când vorbesc cu alţi băieţi n-am stres x_X
Atunci balbaieti intrebarea
Prima data, tine minte ca relatiile cu colegii de clasa sunt foarte grele, aproape imposibile. Dar merita incercat Acum, e clar ca te place, mai ales ca e baiat, noi placem fetele pentru simplu fapt ca sunt fete Probabil se duce la cealalta sa vada ce reactie ai tu, daca iti pasa sau nu... Vorbeste cu el singura, vezi daca poate fi mai mult Mult noroc
1. Cam ai dreptate "relaţiile dintre colegi sunt imposibile"...
2. Sunt timidă , şi când vorbesc cu el mă bălbâi
Asta nu inseamna decat ca il placi mai mult decat un simplu amic, lucru care e bun Atata timp cat si el te respecta si vrea acelasi lucru ca tine. Daca te balbai fata in fata, ia legatura cu el pe facebook sau pe mess, mesaje pe telefon, sunt multe metode
Pai cand o ia in brate pe colega ta vrea sa te faca geloasa din spusele tale el te iubeste mult dar nu stie cum sa iti spun Si nu o baga in seama pe colega ta ii este ciuda rau Tu ai grija ce faci si cum te comporti cu el! Succes la Relatia voastra ( daca va fi) :*
anonim_4396 întreabă: