| Bbyblue16 a întrebat:

Heiiii :* Mi-e putin rusine sa intreb dar nah. big grin Din ce cauza dupa ce am un contact sexual ma pisca foarte tare si jos si nu mai pot avea altul in aceeasi zi, si chestia asta mi se intampla aproape in fiecare luna si ma tine timp de o saptamana sau mai mult straight face :-s Funditaaaa! :*

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Explicația e destul de simplă, remediul e mai complicat!
Întrebarea ta e foarte scurtă și detaliile puține, așa că răspunsul nu e foarte exact.
Din câte CRED, e din cauză că vaginul tău NU se lubrefiază ( nu te „uzi" ) destul! Iar din cauza „frecării", te iriți și te ustură...
Se poate „remedia" această problemă, dacă partenerul tău e mai INSISTENT la preludiu ( un preludiu cât mai îndelungat și mai tandru ), respectiv o penetrare DELICATĂ doar după ce vede EXACT că te-ai „udat"!

Dacă mai dai detalii despre preludiu, durată, în ce constă acest preludiu, durata unui act sexual, frecvența lor în decurs de o lună ( o medie ), dacă folosiți prezervativ, etc... - atunci PROMIT un răspuns mai COMPLET!
Sper că explicațiile acestea să te ajute, aștept detaliile cerute; dacă consideri că sunt aspecte prea intime pentru a fi postate, atunci dă mesaj privat din secțiunea mesaje.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Bbyblue16 explică:

Ma pisca tare jos * Fara 'si' scuze big grin