| iFeelinfiniteLove a întrebat:

Heiiii happy Poti sa simti ca cineva te iubeste(chiar daca nu e langa tine)? Adica... nu ai cum sa simti atata iubire(atractie), daca totusi nu ar exista(din moment ce simti, inseamna ca exista). Sau totul poate fi doar in mintea noastra? [FUNDA pentru raspunsul cel mai bun]

Răspuns Câştigător
| MayaDaya a răspuns:

Da. Cred ca stiu ce vrei sa spui. Poate chiar pare o prostie, dar nu putem iubi pe cineva care nu ne iubeste(macar putin). Natura umana, face ca omul sa fie atras de un altul, care, la randul sau sa fie atras de respectivul(e ca un cerc). Nu putem simti ca cineva ne iubeste daca nu e asa. Si, sa stii ca de multe ori, creierul nostru poate "muta muntii din loc" pentru ca ratiunea e mai puternica decat orice. Tine minte: uneori e de ajuns sa vrei, pentru ca un lucru sa se indeplineasca. "Persoanele pe care le intalnesti sunt persoanele potrivite". Cu alte cuvinte, nimeni nu intra in viata noastra din intamplare; toate persoanele cu care interactionam se afla alaturi de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta sa invatam lectiile de viata care apar si sa continuam drumul personal.
Un pup dulce :*

3 răspunsuri:
| ruxyrusu a răspuns:

Atunci cand te simti atasata de o persoana,te gandesti la ea, te uiti indelung la ea, stai numai in preajma ei si vb numai cu ea inseamna ca acea persoana iubeste si-ti poti da fff usor seama dupa aceste simtome.

| thealchemist a răspuns:

De multe ori e doar in mintea ta.

| friday a răspuns:

Nu stiu daca am inteles bine, dar intrebi daca poti simti ca cineva te iubeste (acel cineva nu ti-a spus sau nu a aratat)?
Daca da, "iubirea" pe care o simti e doar dorinta ca ea sa existe.din moment ce tu iubesti persoana respectiva, vrei sa te iubeasca si ea, si ajungi sa "simti" ca te iubeste.