Comporta-te normal, nu conteaza varsta. A fost foarte ciudat ca i-a raspuns prietenei tale ca nu te place, poate ii e rusine sa recunoasca asta. Oricum din ce ne-ai descris, se comporta cu tine ca si cum te-ar placea. Poate ca i-a zis Andei ca te place dar ea ti-a zis tie ca nu pentru ca si ea il mai place pe el si ar suferi daca l-ar vedea cu altcineva. Cred ca ar trebui sa mai lasi sa treaca cateva zile, apoi sa ii ceri id-ul, eventual sa il iei de la Anda si sa il intrebi ce parere are despre tine, poti sa ii spui chiar ca il placi. Acum ar fi cam penibil pentru ca restul colegilor sigur ar incepe sa rada daca te-ar vedea cu unul mai mic cu 2 ani ca tine dar nu ii lua in seama.
Cred ca ar trebui sa pui pe altcineva ca sa il intrebe daca te place si poate vei primi si raspunsul pe care ti-l doresti.
Vorbeste cu el desppre acest lucru si incearca sa observi si maine din gesturile lui daca vrea sa fie cu tine! iesiti la un suc si vorbiti despre acest lucru! eu cred ca a mintit-o pe anda! ca daca zicea ca te place il batea anda de il lua smurdul. glumesc! succes
Poate ca te-a mintit anda daca ea inca il mai place pentru ca tu sa nu il furi sau ceva. Vorbeste tu cu el. Dupa gesturi, sigur te place
Hmmm mai bine,cauta pe alt cineva, daca iti pune mana pe fund etc inseamna ca e un porc, daca tie iti place si iti convine inseamna ca ori anda te-a mintit pentru ca ii place de el ori el i-a spus andei ca nu ii place de tine pentru ca altfel anda poate nu mai vb cu tine sau mrg cine stie ce iti facea
funda?
Anda l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine si a zis ca nu.Si in seara asta cica vezi ca m-a intrebat Anda daca vreau sa fiu cu tine si i-am zis ca nu...
Practic.chiar nu ma place
Si eu sunt moarta dupa el
Of...