| jstcalin a întrebat:

Heiiii TPU happy ce parere aveti : ea 14 ani si el 20? credeti ca e posibil ceva?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Infractiune severa de pedofilie, ea fiind minora si nu are experienta in viata ar trebui sa i se explice ca mai are de asteptat pana devine majora apoi sa faca bors cu viata ei dar pacat ar fi de la o varsta frageda sa faca asa ceva.

| Narcis2007 a răspuns:

Nu

| helenqw3 a răspuns:

Da, de ce nu? Adica ea trebuie sa fie constienta ca el poate are si alte nevoi cum ar fi cele sexuale.+ trebuie sa fie si putin inteligenta si matura, daca nu el sigur o sa-si bata joc.Bafta!

| papusikk a răspuns:

Este foarte posibil depinde de persoane. eu cand m-am combinat cu sotul meu el avea 22 iar eu 14 ani si suntem impreuna de 5 ani.

| xvladx1234 a răspuns:

Nu este chiar nici o problema daca ei se iubesc si se integ bine, am vazut cazuri in carea ea are 15 si el 21, si se inteleg de minune.

| camicamelia34 a răspuns:

Iubirea nu are varsta! Nu conteaza ca e trecut de 18 ani si tu inca minora! Daca va iubiti si nu exista nici un fel de probleme. Relatie poate merge perfect. Atata timp cat tu il iubesti pe el si el pe tine. Pe mine niciodata nu m-a interesat varsta partenerului meu sau cati ani ne difera. Mie nu mi se pare un lucru ciudat. Si va urez o relatie frumoasa si sa va iubiti mult mult mult :*. Va pup :*!