anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiiii TPU! Sunt fata, iar mie imi place o fata din clasa alaturata. Suntem amice, am vorbit cateva lucruri pe Facebook si pe hol, dar vreau sa ma apropii mai mult, sa vorbim cum vorbesc prietene apropiate. Ma gandeam sa fac cumva sa iesim, poate asa ne mai apropiem si gasesc si subiect de discutie, dar nu stiu cum. Clasele noastre se inteleg foarte bine, ies mereu impreuna, inclusiv cu ea. Au si un grup pe Facebook din care si eu fac parte, acolo ei mai vorbesc cum sa iasa sau altele. Imi e rusine atunci can vorbesc sa intreb daca pot sa merg si eu, sau daca intreaba cineva cine merge sa zic ca merg si eu. Cum sa fac sa ma apropi de ea si sa fac cumva sa iesim?

Răspuns Câştigător
| PrintesaGumitaa a răspuns:

Sa nu iti mai fie rusine sa spui ca vrei sa iesi iar in privinta subiectelor nu iti face griji ca sunt destule mai ales ca e fata, puteti vorbi fespre machiaje, haine, filme, baieti, inorogi laughing etc.

13 răspunsuri:
| SSS a răspuns:

Si totusi de ce-ai pus la aceasta categorie? Vrei ceva mai mult decat o prietenie?

| ElvinaAgnes a răspuns (pentru SSS):

Da, dar nu pot sa ii spun nimic fara sa stiu daca e macar bi

| MaTeOGG a răspuns (pentru ElvinaAgnes):

Haha! E mama ta langa tine si nu te lasa sa scrii cuv ce contin sex, penos, vahin, etc. asa ca ai prescurtat. Haha, si ca raspuns, nu sunt bisexual sunt heterosexual. Deci sper ca esti "multumit" de raspuns

| GandesteRapid a răspuns:

Gaseste un baiat.
Nu e normal fat-o
Funda?

| ElvinaAgnes a răspuns (pentru GandesteRapid):

Nu e normal sa iubesti? Tu cand iubesti alegi de cine o faci?
Fato***

| MaTeOGG a răspuns (pentru GandesteRapid):

Daca e lesbi, care e problema ta! Suntem in 2017, lumea evolueaza, si pentru ca pana acum noi eram obisnuiobisnuiti barbat-femeie dc nu au voie fata-fata sau baiat&baiat? Adica ***!

| ElvinaAgnes a răspuns (pentru MaTeOGG):

Unii inca nu evoluat suficient, inca traiesc cu conceptii invechite. Multumesc ca mi-ai luat apararea!

| MaTeOGG a răspuns (pentru ElvinaAgnes):

Cp! Eu stiu ca fiecare are opinia lui dar daca chiar asa de neevoluat! De obicei cei care cred intr-un zeu au opinie de genul. Acum il vad pe unul din astia ca se plange pe TPU ca sotiei sale nu ii curge sange si nu poate arata batista ca dovada ca sotia e virgina. Prostii, dar nu intru in detalii

| GandesteRapid a răspuns (pentru MaTeOGG):

Nu sunt vreun calugar care crede in D-zeu mai presus de orice sau care are,, concepti invechite,, dar NU E NORMAL FRATE.
E ca si cum ai zice ca tu nu alegi de cine te indragostesti.
Dau un exemplu : Eu (ca baiat ) ma indragostesc de mama. Sau chiar de tata.
Ti se pare normal? Eu nu cred. DECI AI O,, CONCEPTIE INVECHITĂ,,.
Care e faza. Daca e vechi inseamna ca nu e corect? Legile fizicii sunt de cand lumea si pamantul si nu cred ca e vreun destept, care se crede atat de,, evoluat,, sa-mi spuna ca nu sunt corecte.
Nu zic... dragostea ne orbeste. Dar fata aceasta sufera de o boala SEVERĂ. daca ii placea de un baiat mai mult mare decat ea sau unul mult mai mic, cu care sa nu fie ruda apropiata ...intelegeam.
Dar sa nu-mi spui mie ca am conceptii,, invechite,,.
Asta chiar se numeste BOALĂ.
Si nu eu am scris,, fat-o,, ci a fost autocorectorul. Stiam si eu ca daca subst e in cazul vocativ cratima dispare. Daca vrei lectii de
romana, suna-ma pe mine. Nu e nimic de capul tău.

| MaTeOGG a răspuns (pentru GandesteRapid):

Chestia Fata-Fata, baiat-baiat face parte din protestul pro/contra LGBT! Adica lesbi, gay, bisexual, transexual. Si eu cred ca ea e lesbi. Bisexual inseamna mai pe scurt fat/baiat ii place si de baiat si de fata. E ceva gen01, grupa de sange, se "impaca cu toti". Iar mama cu copil sau tata cu copil, nu, asta e gresit dar daca nu ai inteles, scuze nu ma pot cobori mental pentru tine si multi altii.

| GandesteRapid a răspuns (pentru MaTeOGG):

Fix tu esti cea care nu intelege.
Si nu imi da mie exemplu sangele, ca iti pot vorbi si eu de... Unele specii de paianjeni care ...sunt folositi pentru imperechere oar apoi mancati de femela.
Sunt lucruri normale pentru ei dar anormale pentru noi.
Asa ca nu poti compara sangele cu oamenii
Si nu ma pun eu la mintea ta sa ma gandesc la niste argumente solide pentru ca, asa cum am mai spus asta e o boala si o poti vindeca foarte greu. Si tu o ai.