Pai gandeste-te primul tea ranit si a trecut mai departe... iar povestea cu al doilea mi se pare ff romantica... cred ca tine la tine si cum ai zis si tu, ti la el. Cred ca mai bine mergi cu actualul prieten, fiindca daca mergi la primul si actualul te-ar prinde ca te dai la el cu singuranta se va simti ranit si primul baiat probabil ca nu mei e la fel de interesat si chiar daca accepta sa va impacati nu cred ca o sa mai fie ca inainte, sper ca te ajuta sfatul meu :* si An nou fericit cu oricare baiat alegi
Primul? Wtf, te-a facut o data sa suferi, te v-a mai face inca o data. Dupa cum spui baiatul al doilea pare a fi baiatul de vis, ramai cu el. Nu ezita vad ca ti-a facut deja cadouri, nu oricine face asa ceva, cel putin nu asa repede. Eu cred ca e o persoana pe care nu ar trebui s-o ratezi. Si eu sunt o persoana romantica care se ataseaza foarte repede de persoane, vad ca si el e la fel. Repet : Nu-l rata pe el. Hmmm... ma baga la ideei fiindca te-a invitat sa fiti singuri in seara de revelion. Du-te, dar intreaba-l daca mai este cineva, daca mai sunt du-te, daca nu e clar ca vrea/doreste sa faca sex cu tine. Poate nu e genul de baiat care sa te lase apoi, dar de ce sa risti. Daca e cu mai multe lume, du-te daca e singur spune-i ca nu poti ca iti petreci cu familia, gasesti tu un pretext. Nu te arunca prea repede in patul lui fiindca sunt multi excroci/obsedati in lumea asta!
Bafta!
Nu poti iubi doua persoane la fel. Pune in balanta ce calitati-defecte are unu, dar si cealalt.Gandeste-te bine cu care vrei sa fi! PRIMUL CONTEAZA ENORM(parerea mea), doar a fost primul... Intreaba-ti inima, ea cu care vrea sa fie? Dintre cei doi, care simti ca te iubeste mai mult?
Du-te impreuna cu al 2-le la primul. adica esti cupu cu al 2-lea dar mergeti impreuna la primul daca le convine daca nu cu al 2-lea.