| DeeaElenaaaa a întrebat:

Heiiiii happy am facut un test de sarcina la 21 de zile de la conceptie si mi-a dat rezultat negativ, ar putea fi un rezultat fals? Ce sfaturi imi dati?

8 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Poate la 21 de zile de la perioada fertila. Daca vorbim de o conceptie, testul ar fi inutil.

| Andreeush a răspuns:

Mai fă 2-3 teste în zile diferite.

| DeeaElenaaaa explică (pentru Andreeush):

Au trecut deja vreo 27 de zile de la conceptie tin sa spun ca mi-a venit menstra in luna mai pe data de 16 m-a tinut 5 zile (de obicei ma tine 7) si a avut o culoare rosu inchis spre maro.Am mai avut contacte sexuale (a ejaculat in mine) am dureri pe sub burtica, iar dimineata si chiar si pe parcursul zilei am stari de greata, oboseala..se poate sa nu fi ramas atunci si sa fi ramas la urmatoarele contacte? Un sfat va rog?

| sofisis a răspuns (pentru DeeaElenaaaa):

Daca ti-a venit si te-a tinut 5 zile sunt sanse foarte mici sa fii fost menstruatie falsa si sa fii de fapt gravida.

| Andreeush a răspuns (pentru DeeaElenaaaa):

Dacă ți-a venit menstruația și testele au ieșit negative nu cred că ești însărcinată.

| DeeaElenaaaa explică (pentru Andreeush):

S-ar putea sa fi ramas dupa urmatoarele contacte sexuale? Daca prin 20 mi-a trecut menstra si prin 30, 31, 1, 2, 3 am avut contact, am fost in perioada fertila?

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Păi ai mai putea repeta făcând mai multe teste, încearcă dimineata cu prima urină sau poti face un control! Sănătate!