| bitzi a întrebat:

Heiiiii buna TPU! As vrea sa ma ajutati in legatura cu ceva, sa-mi da-ti un sfat daca se poate happy. Acum o saptamana a fost ziua orasului in care locuiesc eu si acolo eram cu prietenele mele iar in spatele meu era un baiat frumos:angryam aflat destul de multe despre el si cel mai important ca nu are prietena, si ca este un baiat timid). Bine nu s-a intamplat nimic, sa se dea la mine sau ceva dar sunt ferm convinsa ca ma observat.Am facut rost de id-ul lui dar din pacate am aflat ca intra foarte rar pe messcrying. Am si nr lui de telefon dar mie cam frica sa ii trimit mesaj deoarece ma nu vreau sa creada ca sunt vreo disperata sad. Ce as putea sa fac? As vrea sa vorbes totusi cu el. Dati-mi va rog niste ponturi...:*:*va >multumescbig grin

5 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Trimitei un mesaj si spune-i iti amintesti de fata de l ziua orasului... ceva de genu. si no sa para ca esti vreo disperata.

| annkaa a răspuns:

Pai daca chiar vrei sa vb cu el eu cred ca mai bine faci tu primul pas...il suni il mai intrebi ce mai faci? cum o mai ducilaughing? etc sau daca nu la fel un sms tot asa daca nu puteti vb pe messstraight face, daca o sa il suni cine stie poate asteapta sa il suniwinking sa intrii in vorba cu el, incearca ce ai de pierdutbig grinbafta:*

| briana a răspuns:

Sti ceva trim un mesaj aiurea de gem fata imi aduci maine rochia aia sh dac nu zice nimic il suni sh i spui ca a gresit nr sh ca vroiai cu nu-s cine. il intrebi cum il cheama sh sti ce sa faci mai departe bafta.

| NoNameMe13 a răspuns:

Afla unde sta si frecventeaza zona. Intereseaza-te daca aveti prieteni comuni si daca aveti organizeaza cu ei o "ieseala" la care sa asiste si el. Bafta! kiss

| MiK3L a răspuns:

XD, daca e timid, da-i mesj... la fel am primit si eu, ca si eu st mai timid laughing))rolling on the floor))winking