| pinguin_2568 a întrebat:

Heiiiii, ieri am iesit afara cu fostul iubit si ma atins pe tztza.
La-m certat pentru ca am alt iubit.
Si dupa m-a sarutat si a zis ca vreah o nopte cu mine
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| JustSomebody a răspuns:

Buna.Ce fel de "iesire" ai avut cu fostul iubit din moment ce ai un iubit actual? Nu te poti intalni cu un alt baiat din moment ce ai o relatie.Doar parasutele fac asta.straight faceProbabil tu te-ai intalnit cu el ca sa ii spui ca nu mai este nimic intre voi dar el a insistat.Inteleg ce vrei sa spui dar nu cred ca ar trebui sa mai tii lagatura cu fostul. Oricum, din moment ce ai alta relatie ar trebui sa il refuzi.Doar daca inca mai simti ceva pentru el nu inseamna ca trebuie sa iti parasesti actuala relatie.Ascultati inima si nu te juca cu acesti doi baieti.Alege unul si fii fidela.Personal l-as uita pe fostul si mi-as vedea de relatia actuala.Nu uita din ce motiv v-ati despartit.E decizia ta, eu iti propun sa il ignori pe fostul si sa ii explici ca nu mai sunt sanse si sa ai grija pe viitor cui oferi dragostea.Te rog sa fii o fata fidela caci nu pari o fata usuratica, ca de parasute m-am saturathappyAi grija ce faci.Succes.Byehappy

11 răspunsuri:
| logatcamembru a răspuns:

Sa il ignori! vrea de la tine ** sincerhappy o sa-si bata joc.sad nu te baga in grupu lui, si spune-i sa te lase in pace.big grin daca vrei da id-ul sa mia vblove struck

| h3r a răspuns (pentru logatcamembru):

Vrei sa o atingi si tu laughing.

| logatcamembru a răspuns (pentru h3r):

happy sunt fata.

| Yoana a răspuns:

Nu'l baga in seamaoh go on. Vrea doar sa isi bata jochappy.

| johnyboy a răspuns:

Eu zic sa-i ceri bani pe noaptea aia care o vrea si sa te duci cu el.tongue

| papusikk a răspuns:

Fa ce simti daca chiar iti doresti de ce sa nu o faci? ti-as spune ca daca il iubesti pe prietenul tau sa nu o faci dar stiu ca atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat nu faci nimic din ce lar putea rani.dar u sti mai bine ce vrei

| princess87 a răspuns:

Mai pe scurt vrea sa te foloseasca o noapte...eu asa inteleg din ce ai scris tu. Cum adica"vrea o noapte cu tine"? Ce esti tu? asa te respecta el?

| pinguin_2568 explică:

Toti aveti niste raspunsuri foarte bune!
As vrea sa ii dau funda la princess87 si la magdutsa29, Dragos_Laura1990, JustSomebody!

| sweetysweetyyy a răspuns:

What? Tu intrebi ce sa faci? Draga tu ai prieten.tu inca stai la indoiala ce sa faci? Paraseste-ti actualul iubit si culca-te cu ala, daca asa de tare iti doresti.

| Dragos_Laura_1990 a răspuns:

Ignoral si lasa-l in pace. daca ajungi sa ai o noapte cu el o sa le spuna dpaia prietenilor ca, tea dus la pat si o sa te faca de rahat straight face

| magdutsa29 a răspuns:

Isi bate joc de tine si vrea doar sa profite. Te vede o partida buna. Mai bine te orientezi pe actualul si il lasi il urma pe fostul. parerea mea:*