Bun...hmm daca spui ca te priveste insistent atunci cand treci pe langa el pe strada reiese ca poate te place,dar ii este rusine sa iti spuna,cum ai spus si tu mai sus ca el este mai timid si de aceea evita acest subiect.
Incearca sa vezi cum se mai comporta cu tine in continuare fata de tine si apoi sa ii spui ceea ce simti si daca vrea sa fiti impreuna,nu are de ce sa iti fie frica,s-au rusine,pentru ca nu vei patii nimic,nu se va intampla nimic rau.
Ai putea sa il rogi si pe amicul lui sa ii spuna asta daca spui ca iti este rusine, dar parerea mea ar fi bine ca tu sa ii spui acest lucru, asa ii vezi si reactia pe care o sa o aiba si la urma urmei nu vei avea de pierdut.Stii cum se spune"daca nu risti,nu castigi".
Si eu i-am spus baiatului de care eram indragostita ca imi place de el, mi-am facut putin curaj si i-am spus, si am fost impreuna 4 luni,dar acum numai suntem.
Asa ca,lasa rusinea la o parte,i-ati inima in dinti si incearca, ai sa vezi ca nu o sa fie atat de rau
Bafta, si iti tin pumnii
Ps:sa imi spui ce ai reusit>
Multumesc mult:*:*! Am sa te tin la curent cu tot
Daca se uita dupa tine de fiecare data cand treci.nu ti-e clar? doar nu se uita degeaba si daca era sa nu fie timid iti zicea ceva pana acum. Abordeaza-l!
Cum sa il abordez? eu is mai timida ca el)
Baga id meu : oly_samp@yahoo.com si vbim mai detaliat daca doresti sfaturi. multumesc
Daca doresti sa discutam mai in amanunt poti sa imi dai add pe mess. id meu : oly_samp
beausingurlamasamea întreabă: