| Biasweetlips a întrebat:

Heiiiii TPU love struck Iubitul meu nu imi mai raspunde la mesaje si nici pe mess, din cate stiu e cu prietenii lui la el acasa... dar totusi ma deranjeaza ca nu imi raspunde. ce pot sa fac? sad! dati'mi un sfat. funda.:*

Răspuns Câştigător
| tbogdan22 a răspuns:

Relazeaza-te si trebuie sa fi constienta ca o atidudine de a sti mereu ce face nu face decat sa-l sufoce si sa il deranjeze. Trebuie sa fi constienta ca daca vrea sa te insele te poate insela si cu tine de mana, e valabil in ambele sensuri. Dar pentru nici una din parti nu este o solutie, cu atat mai mult una constructiva.
Trebuie sa-ti gasesti ceva de facut, iti ocupa prea mult mintea si nu iti aduce nimic bun, ci doar te consuma.
Gaseste-ti o activitate ce sa te detaseze, fa ceva ce nu faci de obicei si invata sa faci cu placere, de exemplu poti citi, te poti uita la un serial, poti croseta, ceva ce sa-ti ocupe mintea constructiv si sa o relaxeze de lucrurile cu care este ocupata in rest.
Trebuie totodata sa iti educi rabdarea, iar o activitate ce necesita multa rabdare e recomandata.
Totusi probabil la inceput iti va fi greu asa ca iti recomand un exercitiu de intarire a vointei, si a dezvoltare a non-atasamentului, te va ajuta si inrelatie.
Cauta ca in fiecare zi sa faci 5 lucuri diferit fata de cum obisnuiesti sa le faci zi de zi.
Daca obisnuiesti cand te urci in autobuz sa te urci pe la usa din mijloc intr-o zi unul din lucrui poate fi sa urci pe la usa din fata.
Daca dimineata cum te trezesti obisnuiesti sa iti aprinzi o tigara la cafea, bea cafeaua fara tigara.
Daca cum ajungi acasa aprinzi pc-ul apoi it faci de mancare, manca apoi aprinde pc-ul.
Si asta se poate extinde la orice mic lucru din viata ta care il repeti des. In scurt timp o sa observi ca lucrul cu tine fara prea mul efort o sa te ajute enorm in lucruri care nici nu te asteptai.

3 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Prea exagerezi, poate omul nu aude telefonul sau altceva.Lasa`l si tu sa se distreze cu prietenii lui si nu il mai stresa atat.

| stf a răspuns:

Heyyy eu zic sa ii dai si lui un pic de libertate cu prieteni lui ...nu e nimica grav...

| AndreeaOl a răspuns:

Nu-l mai cauta tu o vreme, daca chiar te iubeste sunt sigura ca te va contacta chiar el. In oricare din cazuri e important sa vorbiti mai devreme sau mai tarziu pentru a stabili cum raman lucrurile intre voi. Spune-i ce te-a deranjat, de ce si in functie de raspunsul lui ia o decizie inteleapta. Mai bine singura decat langa cineva care nu te doreste prin preajma. Numa' bine!