| milckey16 a întrebat:

HeiTPU! Voi ce simtiti cand va indragostitii? Stiu ca e cam scurt si la obiect dar pur si simplu vreau sa vad daca si altii simt aceleasi lucruri cand se indragostesc.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu nu ma indragostesc deloc asa ca nu simt nimic.

| LalLyBoOmD a răspuns:

Cand ma indragostesc simt ca nimic nu mai conteaza -> doar noi doi! Simt ca inima imi bate tare cand il vad, simt ca e perfect, ca este alesul, si se dovedeste ca ==============================================================================================================================================================================================================================================================> Este un natarau. FUNDA!

| BlueLine a răspuns:

Nu ma mai gandesc la nimic altceva decat la ea. Si sa fie cat mai ok pentru noi si nimic altceva nu mai conteaza.

| AmaToaRea a răspuns:

Fiecare se indragosteste in felul lui, fiecare are sentimente diferite. Ceea ce simti tu nu simte si alta persoana De asta suntem unicihappy

| k_7073 a răspuns:

Esti degeaba

| xaxi a răspuns:

Eu INEBUNESC. Cind esti indragostit cu adevarat atunci nici nu stii cum sa redezi dragostea prin cuvinte.Este de nedescris. Cind ma aflu departe de iubitul meu imi vine sa fac tot posibilul pentru a ne intilni, pentru a ma stringe in bate, sa ma sarute si sa ma alinte cu cuvintele lui dulci si neuitate.Cind doua persoane se iubesc, este ceva foarte frumos!

| google334 a răspuns:

Eu sunt zapacit cateva zile ma gandesc numai la ea si ce sa zic as sta numai cu ea nu prea pot sa descriu cum a zis si amatoarea suntem unici fiecare o simte altfel