Eu cred ca ar fi bine sa fie el insusi,chiar daca exista posibilitatea ca sa nu le placa parintilor unele chestii.Cel mai bine e sa fie sincer,pentru ca dupa daca le ascundeti ceva,s-ar putea sa fie mai rau.Dar daca parintii tai,respectiv tatal, sunt un pic mai obiectivi la capitolul asta eu zic intai sa vorbesti cu prietenul,sa-i spui cum sunt parintii tai, ce le place, ce nu, si asa va stii si el cate ceva cat de cat despre ei, inainte sa-i cunoasca.Si s-ar putea sa fie putin mai familiarizat si poate chiar mai comod, daca va stii unele chestii.Si ar trebui ca unele chestii, pe care le stii ca sunt mai delicate pentru tatal tau, adica fumatul sa le ia cu un pic de istetime.Cum ar fi de ex. daca vine vorba despre asta, el sa spuna ca fumeaza, dar stie ca este un obicei foarte rau si ca incearca sa-l stearga din viata lui si chestii de genul asta.Insa cel mai important lucru din toate chestile astea, esti tu.De ce? Pentru ca prin tine vor face cunostinta.Pentru ca sunt parintii tai si iubitul tau, iar daca nu erai tu poate ca intalnirea asta nu avea loc.Asa ca tu trebuie sa fi cat de calma posibil, sa nu vada parintii tai ca esti stresata si asadar ca nu vor avea asteptari neplacute.Si cel mai important, sa nu-i arati tu ca esti stresata, ca asa il vei face si pe el sa fie si nu se va simti in largul lui.Trebuie doar sa fi sigura pe sine, sa ai incredere in el si totul sa decurga normal, fara fortari.Trebuie sa stai linistita si sa le arati si lui si parintilor ca nu ai de ce sa-ti faci griji.Succes mult!
Bună.
Hristos a Înviat!
Lasă lucrurile să decurgă de la sine, nu te mai stresa.
Pa, pa.
Spune-i prietenului tău să se abţină puţin de la ţigări, cât timp e cu tine. )
Stai liniştită şi o să fie bine! Până la tot părerea ta contează mai mult, doar tu stai cu el, nu părinţii tăi. Fi relaxată, şi eventual, pregăteşte-l puţin pe prietenul tău înainte să-ţi întâlnească părinţii. xD.
Succes! :*
N-o să fie precum pare, crede-mă
După ce va trece, o să răzi singură când îți vei aminti de emoții, temeri.
Dacă e să rămână la tine sau știu și eu, ieșiți afară pentru a fuma, ori încercați să-l evitați pe tatăl tău.
Altfel, dacă stă puțin, o scurtă prezentare/vizită, eu zic că nu are rost să fumeze, ce naiba.
Nu-ți mai face atâtea griji, gândește-te la el, dă-ți seama!
Succes!
Cel mai bine ar fi ca prietenul tau sa nu fumeze de fata cu parintii tai. Bafta!
Nu te mai stresa atât că va fi bine.Și spune-i la prietenul tău să lase țigările atât timp cât e cu tine.Va putea fuma liniștit după ce se mai calmează lucrurile.
Buna
NU te panica!
Daca il iubesti cu adevarat nu trebuie sa ai emotii *** tu o sa te casatoresti cu el nu tatal tau ok? incearca sa vorbest cu tatal tau sa nu ii faca apropouiri gen*Ai grija ce faci cu ea*....Incearca si tu sa te comporti normal si lucrurile vor merge struna
BAFTA
Bea o vodca inainte ca sa te relaxezi si cu Dumnezeu inainte.si chiar daca tatal tau fumeaza in casa spune-i prietenului sa evite sa fumeze pana nu primeste acordul.totusi cati ani ai de iti e frica ca nu o sa te lase batranul sa umbli cu el daca nu il place, 16?
A,si e bine ca parintii tai sa-l stie ca tu il iubesti asa cum este si ca si el tine la tine si ca e un baiat bun.Ei ar trebui sa-ti respecte decizile chiar daca lor nu le convine.Asa te lasa sa iei singura decizile si sa fii independenta.
Salut, Hristos a inviat! Daca tu il iubesti si parintii tai o sa isi dea seama de asta si o sa il accepte. Niciun om nu e perfect, si nu prea cred ca o sa te faca de ras adica si eu sunt tot fata, crede-ma si tata face la fel...dar pentru ca esti fata lui si te iubeste o sa il accepte asa cum e. Multa bafta! :*
Buna~Nu stiu cati ani aveti, deci nu stiu cum sa pun problema, dar am sa-ti spun ceva general.Prietenul tau ar trebui sa se imbrace decent, nu la "4 ace" dar nici sa nu fie in pantaloni scurti! sa fie pieptanat, sa nu exagereze cu parfumul, sa lase tigara pentru cateva ore cat sta la tine! sunt convins ca tatal tau va intreba:"ce intentii ai cu fiica mea?" eu in locul lui i-as raspunde ca sunt bune si ca vrea sa fie ceva serios si de acolo se descurca! atentie la ce glume se fac la masa! eu zic sa stati la masa cat stati apoi sa va retrageti politicos in camera ta, sau alta! Chiar vreau sa stiu cum au decurs lucrurile! da-mi un mesaj dupa! Bafta