| Lorenaamalia50 a întrebat:

Helău tuturor. Sunt într-o situație în care nu am mai fost până acum și vreau să văd cum ați trecut peste dacă v-ați aflat și voi vreodată prin așa ceva.
Am 20 de ani și mă mir cum la vârsta asta nu mă pot hotărî ce să fac în așa situație. A trecut ceva timp la noul meu loc de muncă și vreau să vă spun că din prima zi de când mi-am văzut șeful am rămas cu ceva aparte pentru el față de ceilalți șefi care mai sunt în acea firmă. Nu că m-am îndrăgostit la prima vedere dar mi-a plăcut de el ca și persoană + că am rezonat cu el mai diferit față de ceilalți. Spun asta pentru că el de fiecare dată când am avut nevoie m-a înțeles diferit, m-a ajutat, a cautat soluții să mă ajute cu orice a putut, mereu m-a ferit de chestiile rele
Problema acum vine.în ultima vreme mi-a scris la lucru tot mai des, a căutat să lucrăm împreună, să stăm de vorbă, până m-a sărutat dintr-o dată într-o simplă discuție și de atunci mi-a recunoscut că îi plac și a făcut asta fiindcă nu s-a putut abține. Mie cum deja îmi place de el din prima zi am avut un șoc și nu îmi venea să cred că se întâmplă..si uite așa a venit și al 2lea și al 3 lea sărut până când dintr-o dată ceva mi-a spus că trebuie să mă opresc. Am momente în care simt că nu e bine ce fac dar și momente în care nu mă interesează ce are acasă (pentru că este însurat și are copii) atâta timp cât ei nu suferă. Baiul este la firmă, nu vreau să se afle ceva și să își piardă locul din cauza mea..nici el nu vrea asta.mi-a promis că dacă rămâne strict între noi nu se v-a afla nimic (în caz că nu ne vede cineva)
Eu de curând i-am spus fricile mele și că m-a făcut să l plac și să ador momentele în care mă liniștește dar pe o parte nu pot renunța la el și nu știu de ce.
El nu vrea să mă sperie, să mă influențeze cu ceva, a lăsat totul la alegerea mea și cum cred eu că este mai bine pentru că nu vrea nici să mă facă să sufăr. Sunt conștientă că mai mult nu se va putea întâmpla (gen sa își lase familia pentru mine sau Doamne ferește) dar nici când o să-l vad zilnic nu este prea bine fiindcă nu îmi va trece pentru că îmi sclipesc ochii când îl vad. Când este cu cineva și trec pe lângă el evit să mă mai uit la el fiindcă aș putea să mă dau de gol

Unii ar spune :lasă casa și familia omului, găsește altul pentru vârsta ta că sunt băieți miliarde
Alții :ascultă ți inima atâta timp cât trăiești momentul
Cum să fac fetelor? Voi ați fost în așa situație?

8 răspunsuri:
| ania a răspuns:

În viata acționează legea semanatului și seceratului: ce semeni vei culege. Avem niște prieteni de familie care se înțeleg prost deoarece soția i-a mărturisit soțului ca singura lor fiica de fapt nu e a lui, pentru ca ea a fost infidela. Într-un moment de sinceritate soțul ne-a spus ca și el înainte de căsătorie a făcut sex cu o femeie căsătorită și ca își da seama ca acum și el pățește la fel.
Biblia spune :Tot ce doriți sa va facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel. Adica sa te porți cu el cum ai vrea sa se poarte o angajata noua și atractactiva dacă ar fi vorba de soțul tău.
Mai bine cauta-ți alt loc de munca și fugi de bărbații însurați. Fidelitatea și respectarea căsătoriei cuiva e întotdeauna o alegere. Lumea e plina de bărbați și femei cu calități fermecătoare care se po îndrăgosti unii de alții dar nu ai pacea conștiinței și binecuvântarea Creatorului decât alegi sa respecți și sa protejezi căsnicia altora și sa fii fidel după ce te căsătorești.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar esti total imatura daca te-ai indragostit de un curvar, care te-a sedus si te-a facut sa crezi ca esti foarte speciala pentru el, doar manipulandu-te ca sa obtina sex de la tine.

Este foarte riscant jocul asta cu un barbat insurat, chiar daca el este cel care te-a sedus si manipulat, ca poti pierde totul: loc de munca, onoare, dragoste, satisfactie, totul, fiindca curvarii nu se insoara niciodata cu victimele pe care le folosesc, doar se joaca cu ele pana se plictisesc si apoi se muta la urmatoare victima naiva, incepand acelasi joc de cuceritor, indragostit samd.

| mihai69 a răspuns:

Bea ceva rece, eventual toarnă și la chiloței doar doar te mai răcorești și te liniștești.
Din treaba asta nu poate ieși decât suferință la final.
Caută unul liber. Mai sunt și din ăștia!

| dullcat a răspuns:

Buna.In locul tau mi-as vedea de treaba.In viata reala nu e ca in telenovele, cand la final cei doi se casatoresc.

,, Am momente în care simt că nu e bine ce fac dar și momente în care nu mă interesează ce are acasă (pentru că este însurat și are copii) atâta timp cât ei nu suferă. '' Afla ca vor suferi cand se va afla.Niciun copil nu sare in sus de bucurie cand parintii se cearta din cauza infidelitatii.

In ritmul curent, sigur se va afla.Cei mai buni detectivi/camere de luat vederi sunt colegii de lucru si batranicile pensionare.

,,nu vreau să se afle ceva și să își piardă locul din cauza mea'' Eu mi-as face griji despre propriul loc de munca, nu despre al lui. Tu interpretezi vorbele lui ca fiind linistitoare, dar din punctul meu de vedere ti-a dat clar de inteles ca daca se afla, poti sa-ti iei adio de la job.
,, El nu vrea să mă sperie, să mă influențeze cu ceva, a lăsat totul la alegerea mea și cum cred eu că este mai bine pentru că nu vrea nici să mă facă să sufăr'' Esti sigura? Spune asa doar ca sa te mai foloseasca. Iar cuvintele acestea denota ca in cazul cel mai rau, e strict vina ta, deoarece tu ai decis intorsatura lucrurilor.

Cred ca te-ai uitat la prea multe seriale.Chiar vrei sa fii in ipostaza secretarei care e doar un mijloc de distractie temporar si o partida de sex? Si ce barbat iscusit e cel care isi inseala nevasta cu una cu 10-20 de ani mai tanara?

,, Alții :ascultă ți inima atâta timp cât trăiești momentul'' Nu cred ca exista altii in acest caz. Tu zici ca iti urmezi inima dar el isi urrmeaza hormonii.Asa arata toate povestile de dragoste esuate. Daca vrei sa nu te loveasca karma din plin mai tarziu, stii ce trebuie sa faci.

| BoboBobo6717 a răspuns:

Nu te băga, dă-i pace, o sa ajungi să suferi mai devreme sau mai târziu. Merită să suferi pentru câteva momente frumoase?

| Lorenaamalia50 explică:

Știu că bărbații însurați au o altfel de experiență și sunt iscusiți
Dar sincer nu știu ce să fac

| Byabyya a răspuns:

Draga mea nu stiu ..esti intr-o situatie delicată! Pe deoparte familia lui, pe cealaltă parte iubirea pe care o simti tu pentru el! Si eu am fost intr-o situatie mai ciudată.dar am reusit sa trec peste..am renuntat la el, l-am lasat sa isi vada de familia lui si am renuntat! Te sfătuiesc sa iti asculți atât inima cât și mintea în același timp!

| Lorenaamalia50 explică (pentru Byabyya):

Ce frumos ai răspuns. Mă bucură faptul că mi-a răspuns cineva care a trăit așa situație. Mă mai bucură faptul că n-au răspuns oameni care n-au trăit așa ceva și judecă, te fac ușoară și așa mai departe. Îți mulțumesc de sfat