| Anon0907 a întrebat:

Helau..umm vreau sa va spun ca mi-e dor de fostul..ne-am despartit acum cateva luni si nu am mai tinut legatura..de ceva timp gen 2 saptamani am inceput din nou sa vorbim, sa radem, dar nu da semne ca m'ar vrea inapoi. Ce sa fac? Sa ii spun ca mi-e dor de el si ca il vreau inapoi? Sa imi mai dea o sansa? Sau sa astept sa vad daca face el asta. Oricum de la el nu ma prea astept dar sper ca o sa o faca :/
Dau Funda happy

10 răspunsuri:
| Anna121 a răspuns:

Cat timp ai stat cu el? Nu stiu daca e bine sa-i zici, daca el nu da niciun semn ca ar vrea sa va impacati, nu stiu daca merita sa insisti. Poti incerca, multa bafta!

| AnNéVidoff a răspuns:

Spune-i tu! happy
Daca simti asta, fa-o!
Vrei sa stii peste ani ca poate el te voia inapoi dar nu stia ce mai simti tu? sad
Spune-i asta si vezi ce iese! happy
Totusi, sa nu fii carpa lui in final! happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu actiona ca disperata, daca v-ati despartit inseamna ca a fost un motiv motiv pentru care el nu te vrea inapoi, faptul ca vb e doar dovada de bun simt nu mai suprainterpreta si treci peste

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru AnNéVidoff):

Un baiat daca vrea sa se impace cu o fata o va face indiferent de imprejurare

| Mussette a răspuns:

Tu sti mai bine ce a fost si cum ar putea reactiona el. Dar sa nu uiti, ca un fir de ata rup si innodat, cand vrei sa-l treci rin ac sau printre degete, nu e ca la inceput.winking

| ywar a răspuns:

Ciorba reincalzita nu e buna, oricat ar fi de mare tentatia! asculta sfatul unuia care a trecut si prin asa ceva si e putin mai batran decat tine... Altul, mama! Altul!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Daca nu da semne ca te-ar vrea inapoi...tu care crezi ca va fi raspunsul lui? Nu vreau sa te descurajez, spune-i ce simti, altfel nu vei putea sta linistita. Trebuie doar sa fii pregatita pentru ambele variante de raspuns happy
Succes!

| Elizen a răspuns:

Păi NU. Ignoră-l. Indiferența doare cel mai tare. El având un orgoliu ca toți alții, că noi aşa ceva căutăm, nu vrem pămpălăii care să ne iubească, OFERĂ CEEA CE PRIMEŞTI. O să fie în limbă după tine. Apropo nu accepta să fii cu el din prima, fă-l să ture, o să fie al tău. Mai știi când erai mică și plângeai când mama ta nu făcea ceea ce vrei? Dar când făceai erai o mică nemernică laughing. Oh ok. Succes.

| Anon0907 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ne-am despartit de comun acord happy

| Anon0907 explică:

Multumesc tuturor de sfaturi dar uitati ca dupa o luna de vorbit ne'am impacat si suntem fericiti ^^ Va pup pe toti :**