| Antonima19 a întrebat:

Hellăw. Am mare nevoie mare de ajutor! Ofer funda!
Vara asta. am cunoscut 2 baieti. unu asa de dragut m-am indragostit de el. dar din pacate s-a bagat cu cea mai buna prietena. si eu ca sa nu fiu singura m`am bagat cu celalalt. Am stat doar 1 saptamana. Ca nu`mi placea de el. Si dupa 1 luna baiatu` ala se despartise de prietena mea. Si acum a ramas repetent si s-a bagat cu mine in clasa. Si in fiecare ora imi zambeste se uita la mine. Imi face cu ochiu`. Si azi la ora de sport a zis ca sunt gagica lui. Dar el e cam smecher si sigur isi bate joc. Nu stiu ce sa fac? il iubesc foarte mult! Sfaturi va rog! :*:*

Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

De ce ai asa o afinitate pentru un astfel de baiat? Acesti baieti sunt programati din nastere sa isi bata joc de sentimentele fetelor si sa se prefaca doar pentru niste partide de sex si dupa sa te lase balta pentru una mai "buna" ca tine. Tu iti faci viata grea, nu el care nu te baga in seama asa cum vrei tu. Sunt atatia baieti care vor o relatie adevarata si de durata dar sunt refuzati pentru niste idioti ca individul de fata. Deschide ochii bine si orienteaza-te intelept si nu vei regreta happy

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Stii ce sa faci? Sa nu te multumesti sa fii a doua. Pentru el asta esti, "a doua".
Sau daca te multumesti cu atat, fii gasculita lui. Te va folosi si pe tine, ca pe prietena ta, apoi iti va da papucii.
Inca un lucru, atat de "low" esti, ca umbli dupa golani repetenti?

| doc69 a răspuns:

Ia-o incet daca nu vrei doar o portie sanatoasa de sex.pentru ca tot ce simti e doar din tine nu e impartasit de el.

| Georgeeeeeeeee a răspuns:

Superficial, foarte!@

| dragos9234 a răspuns:

Daca a ramas repetent sa fii sigura ca desi poate ii place de tine relatia voastra nu ar putea fi decat o chestie superficiala.

| MirelaC a răspuns:

Il iubeeesteerolling on the floor))))))))))))
vai de tine

Răspuns utilizator avertizat