| smileyface_4718 a întrebat:

Helllaauu, TPU! Okeii! Sa incep cu inceputul. big grin
Suntem in aceeasi scoala din clasa intai, am auzit de el, in clasa a 7. a, iar in clasa a 8-a am inceput sa vorbim [ toti prietenii comuni imi ziceau ca ma place] Dupa vreo luna, cand am tot vorbit pe mess, ne vedeam la scoala m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna... A trebuit sa zic " nu " pentru ca mama, nu era de acord. Au urmat cateva luni bune, cat ne-am tot comportat ca niste amici, dar eu inca il simpatizam. Se comporta frumos cu mine la scoala, mi-a placut mult la el, ca dupa un refuz, n-a fost genul care sa fie un sclifosit si sa nu ma mai salute, ba din contra.
Acum, la inceputul lui iulie, vorbeam pe mess, si la un moment dat ma intreaba " de ce nu ma crezi ca imi place de tine? ". Eu am ramas uimita... si atunci am vorbit. Am vorbit si cu mama, si a fost acum de-acord.
Intre timp am fost si in vacanta, la mare, i-am luat o bratara, iar a doua zi cand am venit, ne-am intalniiit! A fost fooarte dragut. Nu stiam cum sa reactionez cand il vad, dar nu aveam deloc emotii. Pana cand l-am vazut, a inceput sa-mi bata inima, si instinctiv l-am imbratisat, si a fost un pupic mic pe buze. Pot sa va zic, ca a fost unul atat de dulce? Mi-a ramas intiparit in minte! big grin Ne-am intalnit de cateva ori.
Dar, mai mereu eu intrebam, daca ne vedem, cand ne vedem, etc. Nu ma deranjeaza prea tare acest aspect, cel putin pana acum cateva zile, cand m-am infuriat pe el la telefon, ca mi-a zis de doua ori in aceeasi zi, ca ne vedem si nu ne-am mai vazut... Dar dupa aia, mi-am dat seama ca-s niste prostii, care nu ar trebui sa ma supere.
Cand ne vedem se comporta foarte frumos cu mine, e grijuliu, si chiar pare sa tina la mine. Mi-a zis ca vrea o relatie mai serioasa, adica de o durata mai lunga. Mi-a placea sa ne vedem mai des, dar nu vreau nici sa fortez lucrurile, sau sa par o disperata.
Cam asta a fost mereu " problema mea ", gandesc prea mult, sunt prea rationala. Am fost de cateva ori bune, dezamagita de baieti cu care nu am fost impreuna, asa ca mi-am propus sa nu pun prea mult suflet din prima, aici. Cand eram amici, ne ziceam " te iubesc" si era chiar dragut.
Ok, niste intrebari:
1) Dupa doua saptamani de ce imi vine sa-i spun ca il iubesc? [ Nu i-am zis-o inca, si nici n-am de gand, am impresia ca si-ar lua-o in cap ]
2) E bine sau nu ca nu ascult de gura lumii? [ Multi zic sa nu ma incred in el, ca e gagicar si sigur nu va tine mult nici acum relatia ]
3) E bine ca il cred ca tine la mine?
4) Sunt paranoica, sau e chiar ok sa nu pun mult suflet de-acum?
5) Sunt cam incordata in gesturi, cuvinte si tot. Nu vreau sa creada ca sunt innebunita dupa el, iar asta sa fie un " avantaj " pentru el. E ok?

Multumesc aniticipat! >big grin

4 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

1. Pentru că-l iubeşti

2. De obicei lumea vorbeşte de rău pentru că e invidioasă...

3. Dacă zici că e grijuliu cu tine, bla bla... ce ai spus tu de bine înseamnă că ţine la tine so. de ce să nu-l crezi?

4.laughing gândeşti prea mult e ok să pui suflet tongue într-o relaţie unde iubeşti

5. e ok. dar fii şi tu însăţi tongue

Take care
FantaSZy.

| BubuLina999 a răspuns:

Stai calma ...fi tu. daca simti ca trebuia sa ii spui ca il placi spune. i. cqa in orice relatie normal ca trebuie sa aveti incredere unul in celalalt.cat despre lume. nu baga in seama de ce spune ca probabil e invidioasa. eu cred ca el tine la tine din moment ce e grijuliu si zice ca te place asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme.sa sti ca intr. o relatie pui la suflet inca de la inceput**sper ca te.am ajutat.pwpici **

| bOse a răspuns:

Esti doar agitata, calmeaza-te si spune-i ce simti.

| Diiux a răspuns:

1. Spune-i ce simti, nu trebuie sa iti ascunsi sentimentele
2.Nu mai lua in seama ce zice lumea, lumea vorbeste.
3. Daca spui ca e grijuliu de ce sa nul crezi? Poate baitu' chiar are sentimente fata de tine.
4. Daca tu simti ca il iubesti si daca esti pregatita sa pui la suflet de ce sa nu o faci? Ar fi pakat ca intr-o zi sa il pierzi din simplu motiv ca nu esti si tu grijulie cu el.
5.Nu trebuie sa fi asa, cum am mai spus si la 4.
Npk:*:*