In prima parte ma regasesc. Tot in iunie ne-am cunoscut... tot clasa a10a si el tot a8a si eu... la fel s-a racit de mine in luna iulie la sfarsit.
Dar totusi eu sper ca in Septembrie cand intru in liceu cu el sa-si revina, sa fie acelasi sa vorbim ca la inceput... Deci asteapta si tu.
Pare nehotarat tipul, se cam joaca. Nu pot sa zic ca te place, dar nici ca ii esti indiferenta nu am cum sa afirm. Tu nici macar nu stii ce face el in Spania.Parerea mea e sa astepti sa se intoarca din Spania si atunci o sa vezi comportamentul lui fata de tine, daca intr-adevar vrea sa ramaneti doar prieteni si daca te merita sau nu, din ce vorbiti pe mess nu prea iti dai seama mare lucru. Sper ca te-am ajutat ! Pa pa
Cel mai bine ara fi sa asculti sfaturile noastre si sa-l ignori pentru o vreme, nu-i mai da atata atentie ca si-a luat-o in cap si se joaca cu tine deoarece vede ca-ti pasa de el. Poate daca nu-l mai bagi in seama o sa vina el la tine, daca nu inseamna ca nu i-a pasat niciodata de tine. Bafta!
Mie imi pare ca el nu vrea sa te raneasca, dar nici sa fie cu tine nu vrea. Tot ce incearca el e sa fie dragut
Raspunsul meu e clar si raspicat. Cauta altu.asta are treaba, iar tu nu faci parte din treaba lui
Eu as spune sa vorbesti serios cu el si sa vezi ce are de gand cu tine. As spune sa vorbesti deschis cu el si sa il intrebi daca el te place sau e doar o prietenie! sper sa se rezolve totul!
Lasa-l... Uita-l ... E mult mai bine asa
Probabil e genul de baiat care se cupleaza cu orice fata, iar cand se despart o trece pe o anumita lista... Din descrierea ta asa pare
Niciun baiat nu merita atat de multa atentie atunci cand el te trateaza ca pe "una".
Sper sa nu te superi citind asta, dar trebuia sa afli si parerea mea
pa`pa :*
Pai.nu ii mai zi nimic.lasa`l in pace sa astepte si cu timpul o sa`si dea seama ca a gresit.si o sa vina el la tine.
inconscient întreabă: