| NinaWoolf a întrebat:

Hello ^^. Aceasta intrebare este adresata in special adolescentelor.
Am 15 ani si prietenul meu are 17...
Amandoi vrem sa renuntam la virginitate...
Dar, multe fete mi-au povestit ca daca iti pierzi virginitatea de la 14-15 ani te vei simti ofilita ca o floare @_@. Este adevarat? Daca da sunt sigura ca pot rabda pana pe la 17-18 ani happy Bbye

Răspuns Câştigător
| Crisu_7532 a răspuns:

Nu te vei simti "ofilita ca o floare". totusi, sexul la varste precoce este periculos pentru ca organele sexuale sunt inca in dezvoltare iar un act sexual le-ar agresa, putand avea probleme grave de sanatate in decursul timpului. de asemenea, daca iti incepi viata sexuala precoce, inainte de maturizarea organelor sexuale, ca fata iti creste riscul de cancer de col uterin. si pentru baieti este la fel de periculos deoarece inceperea vietii sexuale inainte de maturizarea organelor sexuale poate duce la disfunctii erectile si ejaculare precoce. daca prietenul tau are 17 ani, el ar cam putea sa-si inceapa viata sexuala. tie insa iti recomand sa mai astepti macar un an.ca doar e vorba de sanatatea ta.si ce e mai important? jumatate de ora de placere? sau o viata sanatoasa?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e adevarat. Insa e foarte adevarat ca daca iti incepi viata sexuala inainte de 17 ani si jumatate, ai un risc de 9 ori mai mare de a face cancer de col uterin.
Ia ocupa-te tu serios de scoala, sa vezi cum rabzi pana la 18 ani fara probleme.

| Zenithf a răspuns:

La 15 ani esti destul de bine dezvoltata si iti poti incepe viata sexuala la fel de bine ca la 18. Problema cea mare nu este aici.

| Floreenofficial a răspuns:

Ai doar 15 ani! el e 100% pregatit. e o diferenta foarte mare.acum nu realizezi, dar la 20-25 de ani o sa te intrebi:cine m-o fi pus sa o fac cu tipu ala ca nici nu mai sunt cu el... straight face

| snowflake a răspuns:

Nu cred ca iti poate spune cineva cand sa renunti la virginitate. o vei face in momentul in care te simti pregatita, ori tu, daca ai ajuns sa iti pui intrebari nu cred ca estiwinking.
si sincer, 15 ani. pentru dumnezeu, esti inca un copil!winking

| Susuki a răspuns:

Yo nu stiu dc sa. ti ti. o pierzi asa repede.Adik dupa parerea meah e aiurea

| DjDariuS a răspuns:

E pacat sa-ti pierzi virginitatea la varsta ta. Mai bine astepata ca ai vreme de baieti happy