| ciuky17 a întrebat:

Hello!
Acum un an, am cunoscut un tip intr-o tabara la mare. Era dur in aparenta(stii, tipu' ala de care trebuie sa te feresti intotdeauna).
La inceput m-a intrigat, si m-a facut sa vreau sa il cunosc mai bine, in ciuda faptului ca era un nesimtit.
Asa am inceput eu, sa ii cunosc prietenii mai bine, si sa il cunosc si pe el mai bine. In timpul anului, am lucrat impreuna la mai multe proiecte. Ne intelegeam foarte bine, si parca nu mai era nesimtitul pe care il cunoscusem odata.
Dar se termina anul cu bine, si mergem din nou, intr-o alta tabara. De data asta, eram in grupul lui, cu el.
Din nefericire, inca de la inceputul frumoasei vacante aflu ca, de fapt, grupul lui nu ma placea absolut deloc, si zica-se si el. Am suferit un soc, pentru ca ei ma vorbeau pe la spate tot timpul. Nu sunt sigura daca si el, dar nu stiu daca mai are vreo importanta acum.
In fine, incepe si anul asta, el si grupul lui nu mai exista pentru mine, "i-am uitat". Dar se pare, ca ei nu m-au uitat, ba chiar, unii dintre ei incearca sa fie oarecum politicosi, sa ma salute ori de cate ori ma vad, si el, au trecut 2 luni de scoala, si in tot acest timp, nu m-a salutat, nu m-a intrebat nimic de vorba, doar m-a privit. Oriunde sunt eu, e si el, undeva in colt si se uita, ba vorbind cu prietenii lui, ba stand singur.
Pe ei i-am uitat cu siguranta, dar pe el, fiind pretutindeni, nu pot sa il uit.
Voi ce credeti ca ar trebui sa fac?
De ce nu inceteaza cu privirile alea care ma urmaresc tot timpul?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Dau funda! happy

Răspuns Câştigător
| mondy_8677 a răspuns:

El, din cauza ca prietenii lui nu te plac, nu vrea sa fie considerat un prost ca te place. Din cauza ca te urmareste cu privirea este dovada ca inca are sentimente pentru tine si ar trebui sa discuti cu el intre 4 ochi sa asculti si parerea lui si atunci vei afla raspunsul final.
Bafta in continuare si poarta un dialog cu el intre 4 ochi...

1 răspuns:
| Houselaurie a răspuns:

Una e sa crezi ca te a barfit alta e sa auzi tu cu urechile ca te a barfit, restul sunt doar ganduri. Cu prietenii lui, daca nu simti nimic pentru ei nici nu are rost sa te intereseze ce cred ei. Daca crezi ca te place si tu pe el, atunci faceti cumva sa vorbiti, nici eu nu prea cunosc cum sa abordez fetele pe la scoala, unu dintre noi tot timpul e mai timid atunci primul pas sa il faca celalalt, adica tu. Pup si sper sa te fi ajutat