| Irene19 a întrebat:

Hello again TPU! Revin cu alta intrebare dar cu acelasi subiect.:EL, fostul prieten care inseamna din ce in ce mai mult pentru mine.De la ultima intrebare pusa, nu s-au intamplat foarte multe.doar ca m-am despartit de acel prieten de care am mentionat, dar nu asta e important pentru ca si cu el si fara el tot la fostul ma gandesc.
De cand fostul a aflat ca am prieten, de abia am mai vorbit, nu stiu motivul.parca incearca sa ma evite...
In ultimul timp nici nu mai vorbim, ba chiar nici nu ne mai salutam. Dar acum il vad cum ma priveste, mai des, mai patrunzator, mai special decat o facea inainte, ca si cum ar vrea sa imi spuna ceva, sa-mi arate ceva dar totusi n-o face...
Inca nu stiu ce vrea, ce gandeste.
Ce ar trebui sa fac? Sa continui sa par indiferenta sau sa fac eu de data asta primul pas?[zic sa il fac eu pentru ca inainte doar el facea primul pas in tot.]
Nu stiu ce sa fac, vreau pareri, va rog...multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| tabittha a răspuns:

Fa-ti curaj si fa tu primul pas! El poate se comporta asa pentru ca stie ca nu mai esti disponibila, probabil. Nu am inteles de ce intrebi sa pari indiferenta in continuare. Dar de ce sa ii lasi impresia asta daca nu e adevarat si daca tu tii in continuare la el? Insa inainte de asta sa te gandesti bine si la motivele care v-au despartit mai intai. Daca poti sa treci peste ele mai ales.

1 răspuns:
| ionutzul31 a răspuns:

Cred ca ai insemnat si insemni foarte mult pentru el, dar avand prieten nu stie daca sa te abordeze sau nu.Incearca sa faci tu prima miscare.Baftawinking