Bună.
Vezi cum decurge relația la distanță o lună, două și apoi vezi ce faci, ori la bal ori la gară!
Pa, pa.
De ce fortezi lucrurile? Eu te inteleg pe tine ca vrei sa fii rationala, si ca ai auzit ca relatiile la distanta nu tin, dar totusi v-ati vedea 1 data pe saptamana.Nu e 1 data la 3-4 luni.Atunci iti pui un semn de intrebare.
Nu ai mai experminentat asa ceva, sunt sigura dupa modul in care vorbesti.Nu ai de unde sa stii cum va fi, si daca il iubesti de ce v-ati depsparti de acum? Daca timpul va deicde asta bine, daca nu da-i inainte.
Nu va despartiti, ramaneti impreuna, eu sunt implicata de 9 luni intr-o relatie la distanta si inca ne iubim ca la inceput, ne intalnim de 2-3ori pe saptamana, vorbim foarte mult la telefon, si sunt fericita, daca va iubiti ramaneti impreuna si faceti tot posibilul sa nu simtiti ca sunteti departe unul de celalalt, si relatia voastra va continua mult timp
De ce nu ati lasat ca aceasta relatie sa mearga sau sa se termine de la sine? Nu trebuia incheiata pentru acest motiv ci trebuia continuata pana in punctul in care sa zicem ca nu mai exista vreo rezolvare.Acum faci cum vrei tu, te impaci sau nu cu el. O zi buna!
Eu cred ca puteti incerca. Unii spun ca o relatie la distanta nu merge... dar nu se stie niciodata! Daca va iubiti cu adevarat relatia poate rezista. Daca vei continua relatia...cand va vedeti incearca sa il faci sa se simta bine foarte iubit.asa va vrea sa te vada mereu iar asta va face ca povestea voastra sa reziste!:X
Vedeti cum o sa va comporti amandoi dupa o luna doua si daca merge stati impreuna.
Eu am avut cateva la distanta si crede-ma ca s-au terminat prost
Poate la tine va fi altfel
Daca spui ca il iubesti si la fel si el, atunci asta e tot ce conteaza si sfatul meu e sa va continuati relatia. Criterii precum diferenta de varsta, inaltime, distanta, sunt pentru persoanele slabe, care au nevoie de o scuza pentru propriile esecuri in dragoste. Daca sentimentele sunt adevarate, atunci acestea nu sunt piedici. O relatie la distanta e foarte posibila, mai mult decat atat chiar, iti poate dovedi si natura sentimentelor lui. Daca e doar atras de tine, atunci va renunta la un moment dat, insa daca te iubeste cu adevarat, iti va ramane fidel. Mult succes!
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: