Dupa cum te exprimi, imi dai senzatia ca baiatul asta apare de undeva din neant, iti declara ca te iubeste si...se intoarce in neant,de unde mai da cate un telefon,ca sa-ti confirme ce a zis deja.
Nu poti stii,in neantul in care se pierde si dispare,ce anume s-a intamplat si a declansat click-ul care l-a facut sa inteleaga ca te iubeste.El, doar a inteles asta si a venit la tine sa-ti impartaseasca aceasta noutate minunata.
Lasand gluma la o parte, baietii inteleg mai greu ca iubesc o fata. Oricat te-ai chinuit tu 3 ani, daca el nu era pregatit sa-ti spuna lucrul asta, insistai degeaba.Nu stiu ce anume a intervenit acum si, ti-a spus-o, dar sa o iei in considerare serios. Iubeste-l si tu si sa fiti fericiti!
In sfarsit si-a dat seama ca te iubeste... La mintea lui ce a spus sa ma bag repede pe ea ca mi-o fura altcineva
Eu cred ca el chiar tine la tinefoarte mult, asa ca daca si tu ti la el nu ar trebui sa mai astepti si ar trebui sa va combinati, eu cred ca nu ai avea nimica de pierdut ai avea numa de castigat.[Funda?]
Tare as vrea sa fie si la mine asa parerea mea e ca daca te-a sarutat intr-un fel atat de frumos inseamna ca el chiar te iubeste