| szmotovio a întrebat:

Hello all happy. m-am despartit de prietenul meu acum o luna pentru ca el sa reintors la fosta cu care avusese o relatie d 9 ani.de atunci n-am mai vb cu el pentru ca am zis ca e mai bine asa si am incerkt sa-l uit.in zadar
astazi.m-a sunat sa vada c fac, dk sunt bine.credeti-ma ca ma dat peste cap, imi vine sa plang intruna
ce sfat imi dati?

Răspuns Câştigător
| Gabi_6377 a răspuns:

Se observa faptul ca el nu e prea hotarat. Poate a iubit-o mul pe fosta, a fost ceva special si din anumite motive s-au despartit.Acum s-au impacat si poate nu mai e la fel. Poate a vazut ca nu mai merge, si la tine gasea mai multa dragoste, sau poate se simtea vinovat, insa daca le mergea asa bine, nici nu cred ca isi mai amintea de tine.Nute entuziasma totusi, asteapta sa vezi daca mai iti da semne, si nu il cauta tu.Gandeste-te la varianta daca esti dispusa sa il mai accepti dupa ce te-a tradat.

3 răspunsuri:
| amanda33 a răspuns:

Wow. 9 ani e ceva. tu trebuie sa constientizezi ca ei 2 au avut o pauza, ca iubirea lor nu s-a stins. balta are peste si nu trebuie decat sa iesi sa iti cauti iubirea in alta parte. imagineaza-ti ca nu mai exista pe lumea asta, ca e mort ca e plecat pe luna sau orice altceva

| RobertClaudiu a răspuns:

Am o prietena care are aceeasi problema si raspunsul este cauta pe cineva apropiat unul amuzat vesel mereu care sa te asculte si sa te consoleze si sa vezi ca vei uita de el

| monyk a răspuns:

Buna, te inteleg, insa din moment ce s-a intors la fosta, atunci inseamna ca are sentimente pentru. ea si nu prea ai ce face decat sa accepti lucrurile asa cum sunt si sa incerci sa il uiti, baieti mai sunt.
Acum ti-e greu si suferi dar cu timpul il vei uita, poate ar fi mai bine sa cauti pe altcineva sa te faca sa il uiti pe acesta.Inimii nu poti sa ii comanzi si asta e, nu a fost sa fie.