| ciuly4u a întrebat:

Hello! all. Tipa de care imi place mie, nu stiu ce sa mai cred despre ea. De exemplu la scoala ( precizez ca invata la acelasi liceu cu mine, si are clasa la acelasi etaj cu mine eu fiind a 10 si ea a 9) nu zice nimic doar servus si se duce la langa clasa ei se aseaza pe calorifer si incepe sa isi arunce ochi spre mine adica unde stau eu cu colegii, dar cand merg cu ea acasa e mai infipta, se baga in vorba etc. Seara imi trimite mesaje ceva de genu ( Hey! cmf :* :* :* ). Voi ce credeti? dau Funda Va rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
| Anahiteamo a răspuns:

Pai fata te place si ea... te place foarte mult si vrea sa te cucereasca... u du-te si spune-i ca o placi poate reusiti sa fiti impreuna. ca doar asta iti doresti, nu? arata-i cat mai mult ca o placi si spune-i adevaruwinking
eu asa as face in locu tau...eu sunt fata si stiu cum e. sper ca te.am ajutat! Bafta!:X

1 răspuns:
| MinnieHaha a răspuns:

Poi... Acm 1 luna eram indragostit de unu care era a 8-a, si era cu un etaj mai sus!
In pauze, mergeam spre el, el spre mine, ne ciocneam si intr-o seara mi-a zis ca ma place si el!
Am stat cu el pana l-am descoperit pe laur! Dar asta e alta poveste...oh go on
Deci parerea mea... Te place sigur!
Zii in fata si punct!