Opreste totul pana nu este prea tarziu.Intra in viata lui mai mult, vezi ce ai place ce nu, consoleaza-l cand e suparat, dai sfaturi din tot ce sti si incearca sa-l faci sa uita de fata care spui tu ca este impreuna cu el.Succes in continuare. Funda?
Te-a lasat pentru alta si daca vei fi din nou cu el s-ar putea sa te paraseasca din nou pentru alta asa ca gandeste-te bine ce vrei sa faci
Cum te-a inselat pe tine, asa o va insela si pe aia, si tot asa. Zi mersi ca ai scapat de el. NU e baiat bun pentru tine.
Esti prea mica de o relatie, totusi isi dau un sfat.
Nu e potrivit pentru tine. Lasa-l sa fie cu cine vrea si tu vezi-ti de scoala. Pe la 14 ani sa-ti arda de iubiti. Si ai grija ca multi vor doar sa-si bata joc.
Bafta.
Buna! Spune-i ce simti pentru el! Iate in miini! Sa nu iti fie frica sa ii spui! Pa! Sper ca te-am ajutat!
Fata..esti prea micuta ca sa suferi! nu e capat de lume daca nu mai esti cu el..plus ca el nu te merita daca zici ca te-a lasat pentru alta, nu se fac chestiile astea..eu zic sa-l lasi..viata goes on deci uita-te la altul care te merita, nu acest baiat care nu-i pasa de tine..si nu cred ca il iubesti, la varsta asta sunt mai mult obsesii.o sa vezi mai tarziu ce inseamna sa iubesti cu adevarat si sa suferi..deci lasa-l, nu te merita, o sa vina si printul tau!
Anonima17191 întreabă: