| JsBeibDOLL a întrebat:

Hello.Am 15 ani si iubitul meu la fel. Tin mult la el.Joi mi-a spus ca vine sa ma ia din fata blocului sa mergem in parc la ora 15, cand am iesit nu era acolo.Nu m-am suparat, m-am gandit ca a uitat.Samabata i-am vazut jacheta pe alta fata (stateau pe banca cu inca alti preteni). Ieri cand m-am dus pe banca in afara de cativa "ce faci" nu prea m-a bagat in seama. M-am enervat si am plecat cu fetele. Ce credeti ca s-a intamplat cu el? Scuzati-mi greselile de scriere, caci m-am invatat sa scriu repede

5 răspunsuri:
| madutza_dwdwlyna a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el. Spune-i lui ce a patit :daca mai este ceva intre voi, daca va mai fi...si ce vrei sa mai afli.si el iti va raspunde.:*

NOROCbig grin

| cornel a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el.sa iti explice de ce e asa indiferenthappy

daca nu vrea sa discute.sa ii explici inseamna ca nu mai vrea sa fiti impreuna.si ti-a dat de inteles.

| Kidd ♡ a răspuns:

Buna! Vorbeste cu el! Intalniti-va intr-un loc unde nu va poate intrerupe nimeni si intreaba-l ce s-a intamplat, daca vrea sa va despartiti sau ce este cu comportamentul sau fata de tine.Bafta! kiss

| VadPorci a răspuns:

Cred ca vrea sa-ti faca asta in ciuda.eu as vrea sa ramaneti impreuna orice ar fi.cu drag edy

| nicoleta01 a răspuns:

Pai din cate spui tu. este cam clar. nu mai vrea sa fiti impreuna! daca tii la el. vorbeste cu el si intreaba. l ce se intampla. dar daca nu : lasa-l. poate ca odata o sa. i para rau