Antibioticele nu provoaca avort spontan, cel mult provoaca malformatii (adica vei naste un copilas bolnav daca esti insarcinata). daca testul de sarcina l-ai facut dupa 20 ianuarie, mai repeta-l maine si apoi du-te la ginecolog (orice femeie stie ca o intarziere de 10 zile impune consult ginecologic imediat, fara amanare)
Testul l`am facut la inceputul lunii februarie si a iesit negativ
Daca l-ai facut corect, probabil nu esti insarcinata. ramane sa mergi luni dimineata la ginecolog fara intarziere
Alo..mai asteapta, nu mai lua medicamente aiurea.mai bine te duci la un doctor, gandeste-te la sanatatea ta
Nu am auzit ca antibioticele provoaca avort spontan si nu cred ca e bine sa iei daca nu a zis doctorul.
Care e intrebarea?
Asteapta ca vine daca de asta esti ingrijorata. Daca nu si-a dat drumul in tine atunci e bine.
La 14-15 ani sa faci asemenea fapte e cam aiurea, cine te-a invatat te-a invatat prost! mergi mai bine la un medic de specialitate si nu te mai lua dupa x si y
Am aproape 20 de ani draga, asa ca nu mai condamna in necunostinta de cauza
Bine draga, atunci cum se face ca in februarie 2011 aveai 14 ani si in februarie 2013 ai cca 20 de ani?
Acesta nu este contul meu de TPU, ii stiam parola cuiva si m`am gandit sa postez intrebarea pentru ca eram cam alarmata
Antibioticele nu provoaca avort spontan, doar afecteaza destul de grav fatul/embrionul.
Mergi la ginecolog...de ce v-o placea voua sa stai asa si sa va uitati pe tavan decat sa mergeti la ginecolog nu inteleg.
2 luni intarziere deja e anormal.e posibil sa ai o problema ginecologica grava care trebuie tratata urgent. Sau exista si posibilitatea unei sarcini.
Nu mai sta asa in asteptare.
Erai virgina? Ca se mai poate sa fie si de la asta dereglarea...
Daca ai fost virgina iar, e necesara vizita la ginecolog!
Stai cu speranta ca va veni, poate ai racit si de asta poate sa intirzie menstruatia!
Nu proavoaca avort spontan antibioticele, cel putin eu nu am auzit de asa ceva, stiam ca nu e bine sa iei antibiotice in timpul sarcini dar de avort nimic.Nu trebuia sa intreti relatii sexuale neprotejate cu acel baiat pe care tu il numesti iubit, daca el te iubea se gandea ca daca face sex neprotejat cu tine exista riscul unei sarcini, se gandea la faptul ca tu stai cu griji pana iti vine stopul, daca te iubea putea folosi un prezervativ.20% din femeile care fac sex neprotejat raman insarcinate chiar daca partenerul nu a ejaculat in interiorul vaginului.
Daca iei pastile cand esti insarcinata in prima luna mai ales poti pierde sarcina pentru ca asa cum ai spus si tu afecteaza foarte mult embrionul si duce la eliminarea lui.
"poti pierde sarcina" astfel de precizari sunt facute doare pentru a evita posibile probleme de catre firmele de medicamente, si daca este posibil, sunt sanse minime ca asta sa se intample, esti sigura ca ai facut cum trebuie testul de sarcina? Eu zic sa consulti un ginecolog... Multa bafta.
Este posibil sa fie vorba de o problema hormonala, depinde si de varsta si de cat timp ai menstruatie. In general aceasta nu vine regulat spre exemplu in primi 2 ani de menstruatie iar dupa ce iti incepi viata sexuala, iar intervin anumite schimbari la acest capitol.Depinde de cat de des intretii relatii sexuale, daca sunt periodice sau ocazionale... In mare parte ar trebui sa mergi la un control ginecologic, asta pentru linistea ta pentru ca nu cred ca este cazul sa te alarmezi!