anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! happy
Am maine o intalnire cu un tip pe care il plac foarte mult! Din pacate el nu este din localitatea mea, de 2 zile ne-am cunoscut la un concert, deci nu il prea cunosc dar mi se pare extrem de simpatic. Fiind prima noastra intslnire, cum ar trebui sa ma comport? ce este permis si ce nu? Ne vom vedea dupa-masa, nu seara, incercand sa reduc orice risc, daca cumva judecarile mele m-au inselat. (mentionez ca eu am 17 ani, el 19). Mersi anticipat!

6 răspunsuri:
| rutanklan a răspuns:

CE fel de risc?
Is he a serial Rapist or what?

| LifeEndsWithADream a răspuns (pentru rutanklan):

Pai nu il cunosc, deci nu stii niciodata... poate vrea sa se intalneasca cu mine numai sa faca sex?

| rutanklan a răspuns (pentru LifeEndsWithADream):

Pai sigur asta asteapta de la tine. Dar ma gandesc ca nu din prima ca atunci ar fi nasol. Acuma nu poti nici sa mergi cu sprayul in buzunar ca poate e ok, dar totusi daca mergi intr-o alta localitate....Nu stiu ce as face daca as fi in situatia ta happy.

| LifeEndsWithADream a răspuns (pentru rutanklan):

Nu eu merg la el ci el vine la mine in oras. Are treaba aici si el m-a invitat sa iesim. happy

| rutanklan a răspuns (pentru LifeEndsWithADream):

Ok atunci e ok. Relax, lower your expectations si o sa te simti bine. Daca totusi e mai mare o sa ia el initiativa si tu va trebui doar sa il urmezi. (asa cred ca era pe vremea mea laughing ).

| robycelmare a răspuns:

Incearca sa fii sociabila, sa fii tu insati si sa fii naturala. Nu il saruta la prima intalnire decat cel mult odata la despartire dar nici atunci nu ar fi indicat, comportate normal ca altfel nu o sa poti fi falsa la fiecare intalnire si o sa vezi ca vei avea numai de castigat. Daca am dreptate si iese ceva intre voi 2 astept o fundita! laughing