| AntoniaAndreea98 a întrebat:

Hello! Am nevoie de un sfat, va rog frumos. Eu am 22 ani, el26. Am facut conostinta in urma cu 2 saptamani cu un barbat. De atunci am tot conversat, cand i-am scris eu, cand el si am iesit de 2 ori. Ne-am dat la vorba pe messenger si a spus ca ma place, ca sunt buna de casatori, dupa care mi-a spus ca isi doreste mult o relatie serioasa, doar ca momentan nu este pregatit, pentru ca ii place sa umble cu multe fete. A mai spus ca si-a dat seama ca nu sunt genul ala de femeie si ca nu ma merita, ca sunt prea buna pentru el si ca nu vrea sa isi bata joc, pentru ca eu nu merit asa ceva. A2a zi mi-a scris ca vroia sa ma scoata afara,dar eu am plecat din localitate pentru cateva zile. Nu inteleg ce vrea de la mine? Acum imi spune ca ma place, dar nu il merit, acum spune ca nu sunt buna pentru el. Tot el imi scrie intr-una dupa toate astea. Ce sa mai inteleg?

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este mai mult decat evident faptul ca isi doreste sa te traga-n ''teapa'' asa cum a procedat si in alte cazuri si cu celelalte fete. Ti-a dat de inteles ce si-ar dori cu adevarat in relatia cu tine, dar in acelasi timp te-a lasat pe tine sa alegi ceea ce consideri ca esti dispusa sa accepti. Mingea este la tine, cum s-ar spune. big grin

| alina2k18 a răspuns:

Vrajeala expirata laughing nici nu are scoala in el macar laughing
E un plictisit de nu il baga nimeni in seama si te-a gasit pe tine.
Nu iti mai pierde timpul cu distrusi din astia nef#ututiwinking

| GouDidodino a răspuns:

Te "vrajeste", asa se face până te baga in pat

| Trickster a răspuns:

Inceteaza cu el, daca isi dorea sa fie ceva serios intre voi nu o mai lungea atat. Probabil isi bate joc de tine.

| AntoniaAndreea98 explică:

Va multumesc frumos pentru ajutor! Da, asa este, aveti dreptate. Umbla cu multe fete si nu isi doreste altceva. Daca ma vroia, nu imi spunea toate lucrurile acestea. Multumesc pentru ca mi-ati deschis ochii.

| AntoniaAndreea98 explică:

Ca idee desi nu prea cred, imi scrie foarte mult ca si cum nu mi-a spus nimic...este posibil sa ii para rau de ce mi-a spus sau tot la sex se gandeste...

| BuBBlesykeSs a răspuns (pentru AntoniaAndreea98):

Dada sa i crezi tu vrajelile, si sa crezi ca nu si doreste de la tine doar sex laughing)