anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello, am nevoie si eu de niste sfaturi. Am 16 ani si sunt impreuna cu un baiat de 20 de ani. Dar nu stiu ce sa cred, daca ma iubeste sau ma abureste. Problema e ca eu i-am zis clar de la inceput ca nu vreau sa-mi incep viata sexuala de la varsta asta pentru ca nu ma simt pregatita si etc. Poate o sa ma credeti invechita, dar mi se pare o aberitate sa incepi sa faci sex de la 16 ani. El mi-a zis ca oricum nu vrea asta de la mine, ca tine sincer la mine si bla bla bla. Dar nu stiu ce sa cred, din moment ce el ma inseala mereu. Poate pentru faptul ca nu ma culc cu el? I-am zis sa ne despartim si nu vrea. Dar nu mai suport sa ma insele, ma simt ca ultima proasta cand ma suna "gagicile" lui sa-mi zica ce face, cu cine si etc. Eu stiam de la inceput ca e afemeiat, a fost si greseala mea asta, dar am crezut ca se schimba. Sunt cu el de 2 luni, tin foarte mult la el. M-am indragostit de el vara trecuta, dar atunci avea prietena. Si cand a aflat ca imi place de el, s-a despartit de ea ca sa fie cu mine. Cand prietenii lui mai fac misto de el gen " mah ce faci cu aia mica, o tii de mana?" si etc, el raspunde ca da, niciodata n-a vorbit urat de mine si mereu a sarit pentru mine. Poate ca nu poate sa stea fara sex... eu decat explicatia asta o gasesc. Ce-mi sugerati? Sa ma despart de el sau sa-l las sa isi faca de cap in continuare?

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Sunteţi de doar 2 luni împreună.
Ţi-a spus el asta? Ştii din surse sigure?
Din ce spui tu, eu cred că e doar gura lumii care încearcă să vă despartă doar pentru că altele chiar îl vor.
Şi da, la 20 de ani e destul de complicat să stea fără sex dar nu e chiar imposibil (din proprie experienţă).
Aveţi doar 2 luni împreună. Cunoaşteţi-vă mai bine. Aveţi tot timpul. Sfat sincer: Dacă după mai mult de un an nu te culci cu el, atunci să nu te mire că te va trimite la plimbare.
Dacă el va încerca să te facă pe tine să-ţi doreşti asta (e cel mai frumos lucru!) şi tu vei continua să te opui deşi în adâncul tău vei continua să-ţi doreşti, iarăşi să nu te mire că te trimite la plimbare.
Poate e dispus să aibă răbdare cu tine. DAR, dacă el are răbdare iar tu te opui pur şi simplu, atunci mai bine taie răul de la rădăcină.

Succes.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E ceva normal la varsta lui sa nu poata sta fara sex, dar n-ar fi normal daca te-ar iubi cu adevarat!

O prietena de-a mea are 1 an si 4 luni cu unul de 26 de ani, ea are 20 (virgina) si i-a spus ca il lasa sa se duca la 'curve' dar sa nu afle ea... din cate banuieste ea, el o inseala, dar in rest e baiatul 'perfect'.

Eu, una, n-as suporta sa vina la mine dupa ce a manuit 'zdrentele' alea, m-as simti murdara numai sarutandu-ma!

Vorbeste cu el si pune punctul pe i ca altfel vei suferi ca nebuna mai tarziu!

| Corina a răspuns:

Draga mea, daca ti iti face placere sa fii "a cincea roata la caruta", atunci lasa-l sa-si faca de cap cu altele. Parerea mea sincera este ca e prea mare pentru tine, iar diferenta dintre voi va afecta relatia. La varsta lui, el are anumite nevoi fiziologice pe care tu esti hotarata sa nu i le satisfaci (si foarte bine faci!), atunci el va cauta sa si le satisfaca cu alte fete. Deci sfatul meu este sa te desparti de el si sa-ti cauti un prieten de varsta ta.

| Adella92 a răspuns:

Scumpa mea nu pot sa-ti zic eu despartete de el ca e afemeiat.tot ce pot spune este ce vrei tu? iti place sa fi inselata? In plus ar fi poate o mica explicatie in favoarea lui:poate si-a inceput viata sexuala de mult timp si nu poate sta acum fara. Dar daca te-ar iubi atat de mult cum spune ar face orice, dar nu te-ar insela...sunteti doar de doua luni, daca am citit eu bine si deja te-a inselat de f multe ori; tie iti place sa fi mintita, inselata? Poate chiar te iubeste, dar te inseala si asta nu-mi explic.In plus gandeste la rece prolema, el este mai mare a stiu ce sa-ti spuna ca sa te faca sa te indragostesti de el...eu nu-ti zic nici sa stai cu el, nici sa te desparti de el. Faci cum crezi tu. ce iti spune inima ta tie? eu personal nu as sta cu cineva care ma insela(e principiul meu), tu faci cum crezi ca este mai bine! Pupici si ai grija de tine!

| Mikee a răspuns:

Totul depinde de tine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Heloou nici bas asa si eu as fii de acord ca pentru meu sa mearg la altele sa se culce cu ele daca eu nu ma culc cu el dar sa nu imi spuna si nici sa ma sune altele si na ...eu zis sa te desparti d el nu varsta conteaza ci dk tine la tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa stai cu cineva apropiat de varsta ta si sa iti vezi de scoala ta.Pentru baietii ca el sunt alte fete. Daca esti mica nu insemna ca esti si prostuta.Nu are rost sa stai sa te umileasca esti inca mica si gandeste-te ca fericirea nu insemna ceea ce iti ofera el. Daca afla intr-o zi ca altei fete ii place de el tie ce o sa iti faca, te parasete la fel ca pe fosta? Nu inteleg cum de voi fetele astea mai micute dati numai de tentatvie de barbati, numai rapadule. Ce credeai ca daca el e afemeiat il ei tu si il faci baiat cuminte? Ai grija de tine daca zici ca mai umbla si cu altele, poate daca faci sex cu el iti mai da si vreo boala... Daca el te stie de 2 luni si isi face de cap... Oricum nu rezolvi nimic cu el asa ca nu iti mai complica existenta cu asemenea specimen.Fi si tu mai orgolioasa ca meriti mai mult! Si gandeste-te in primul rand la tine si apoi la altii.Bafta!