| GabrielaaGabiiii a întrebat:

Hello! happy
Am o curiozitate.
Daca am menstruatia neregulata... in zilele nefertile iubitul meu poate ejacula in interior? Adica chiar nu exista risc de sarcina? De exemplul am aplicatia flo pentru menstruatie si am notat dereglari si tot ce mi se intampla. Au calculat ca ieri pe 10 a fost ovulatia si ca pana pe 13, sambata exista inca posibilitatea de sarcina si ca pe 24 ar trebui sa vina menstruatia (cred ca o sa fie dereglata si din cauza unei pastile de a 2 zi luata recent) dar de pe 14 pana pe 23...repet, chiar nu-i nici un risc?

Răspuns Câştigător
| Briannaa12 a răspuns:

Bună! Eu zic sa nu te bazezi pe o aplicație pentru a te proteja de o sarcina nedorita. N ai niciodată de unde sa știi 100% sigur ca ești 100% nefertila intr o anumita zi. S au văzut cazuri de femei care au rămas gravide cu metoda calendarului. Acum, mna, trebuie sa recunosc ca șansele sa ramai însărcinată intr o zi de menstruatie (cât timp sângerezi, asta în cazul în care iubitului tău nu ii e aiurea sa facă sex cu tine cât îți curge sange, n ar trebui sa-i fie, dar ma rog) sunt aproape de zero. Eu una l am lăsat sa ejaculeze în mine dacă eram la menstruatie și nu s-a întâmplat nimic. Oricum, dacă nu sângerezi eu zic sa nu te bazezi pe aplicația aia, ca aia poate sa ti zică ca în x zi esti nefertila și sa greșească, mai ales ca e cam greu de stabilit pana și pentru aplicație când ești tu fertila și când nu dacă ai menstruatie neregulata. În concluzie, dacă chiar vrei sa si dea drumul în tine, cea mai liniștita poți sa fii atunci când ai menstruatie, în zilele alea de sangerare, atunci e aproape imposibil sa ramai gravida. Tine minte ca exista și atunci un foarte mic risc, aproape inexistent. Tu alegi. A, sau își poate da drumul în tine oricând și apoi sa iei pastila de a doua zi, dar nu poți face asta decât cam o data sau de doua ori intr-un an, ca pastila aia nu trebuie luata des. Sper ca te am lămurit cât de cât.

3 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Nu te juca cu asta ca poți rămâne însărcinată.

| Teo29 a răspuns:

Sanse de sarcina vor exista mereu, daca o faceti neprotejat!

Sfat : Folosiți prezervativul pe viitor, corect, și de fiecare data!

| Anonim9991111 a răspuns:

șanse sa ramai însărcinată sunt mereu, doar ca sunt perioade când sunt mai scăzute sau mai ridicate, important e sa va protejați mereu pentru ca prezervativul pe lângă ca te protejează de o sarcina nedorita, va protejează ca bacterii sau boli cu transmitere sexuala.