| xCrazyGirl a întrebat:

Hello happy am o intrebare.
Deci vara asta (2014), la varsta de 15 ani am avut primul contact sexual cu un baiat de care imi placea de mult dar care avea prietena, ok. pana aici totul bine. am facut-o protejat. A doua oara am facut-o neprotejat. Vara asta am facut-o de 6 ori (cu 6 baieti diferiti) faza e ca cu 4 dintre ei am facut-o neprotejat, cu unul protejat si cu unul s-a spart prezervativul. Cand am venit in Italia am mers la ginecolog si nu mai avut boli sau altceva. Cand eram in Romania mi-a facut un test de sarcina doar cand s-a spart prezervativul dar era negatin (in rest mi-a venit ciclul). Faza e ca maicamea nu putea sa aiba copii si a facut un tratament fooarte lung ca sa ma aiba pe mine. Credeti ca am ereditat de la ea si ca nu pot avea copii? :o help pleasee

Răspuns Câştigător
| BiAnCa765430 a răspuns:

Cu placere fata mea nu exista nimeni in lumea asta care sa aiba dreptul sa te judece decat dumnezeu :*

39 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Intamplari de acest gen ne arata ca nu trebuie sa intervenim si sa schimbam natura. Natura stia ea ce stia, mama ta nu trebuia sa aiba copii.

| YoDenii a răspuns (pentru Purec):

Mare dreptate ai laughing)

| Scarlettt a răspuns:

Ma abtin si incerc cu greu sa-mi inchipui ce esti si de ce ai faut-o, si nu am ajuns la concluzia ca esti doar o mica curvulita! Parintii tai sunt primii vinovati asupra carcaterului tau! La 14 ani sex oral, la 15 sex cu 6 baieti? Curvele sunt cele care-si ofera corpul pe tava la mai multi tipi, prostituale sunt alea care fac asta pe bani, tu fiind minora nu esti decat o mica curvultia, care la 19 ani va fi pe mana proxenetilor din Italia, o fata de are s-au scarbit toti, un WC public. Unde este moralitatea ta copilo? Nu-ti zic sa te joci cu papusile, dar cautati acctivitati normale, iesi in oras, joaca gaming, cauta-ti un iubit pentru care ai sentimente, tinte-te de scoala, citeste o carte, razi, bucura-te! Numai nu mai fa sex!

| maria999 a răspuns:

Da unu nu iti ajunge. Nu vreau sa te jignesc sau ceva da nu stiu e prea...

| xCrazyGirl explică (pentru maria999):

De curve, da am inteles! posibil ca din 20 de persoane care mi-au raspuns doar 2 sau 3 au fost asa mature sa-mi raspunda fara sa ma faca in toate felurile? Plm, nu sunt perfecta, toata lumea are probleme!

| Emilian65 a răspuns:

La varsta de 15 ani, sa faci sex multiplu cu mai multi baieti si acum iti pui intrebarea daca mai poti face copii?

| xCrazyGirl explică (pentru Emilian65):

Nu crede ca am facut cu toti deodata laughing in cursul celor 3 luni de vara

| Andrei_Stroia_1990 a răspuns (pentru Emilian65):

Cu testul de fertilitate e cel mai sigur daca poti ramane sau nu alta cale nu e iar daca pe ala scrie 0.40 % inseamna ca poti ramane odata la 5 ani o singura zi sanse mici poate scrie si 2.4 % aia e cam de 2 ori pe luna in zona fertile etc mai multe cadente

| xCrazyGirl explică (pentru Andrei_Stroia_1990):

:O wow, nu stiam

| Andrei_Stroia_1990 a răspuns (pentru xCrazyGirl):

Atata ca testul de fertilitate e dureros si costa intre 40 de lei si 3200

| SkyPilot a răspuns:

Nu avem de unde sti. Fa-ti un test de fertilitate, iti va fi de ajutor sa stii cum stai. Daca nu esti fertila, poti sa faci tot ce vrei tu fara sa te doara capul. Si ar fi util sa stii de pe acum si daca este tratabil si ce ar trebui sa faci.

| MskDesign a răspuns:

Illuminati ne regasim laughing
Cu 6 baieti cred ca este prea mult pentru cei 15 ani ai tai.Cred ca ar trebui sa iti revizuiesti comportamentul pe viitor.O fata la 15 ani nici nu ar trebui sa isi inceapa viata sexuala pentru ca nu este pregatita psihic.Pacat de eforturile mamei tale.

| Lawliet14 a răspuns:

Fetito, tu ai parinti?

| xCrazyGirl explică (pentru Lawliet14):

Normal, de ce?

| Lawliet14 a răspuns (pentru xCrazyGirl):

Ti-ai inceput prea repede viata sexuala si ai intretinut relatii sexuale cu prea multe persoane.

| xCrazyGirl explică (pentru Lawliet14):

Nu am inteles care e problema ta... :/ cunosc fete de 14 ani care deja sunt prostituate

Crazy de ce le pui la suflet toate ia zi?>

Asa sunt eu. straight face

Iar oameni care judecati mai bine taceti naibi nu va cerut nimic nu va facut nimic s-a simtit bine cu un amic prieten etc nu a dat in cap la nimeni

| Lawliet14 a răspuns (pentru xCrazyGirl):

Eu nu am vrut sa te jignesc, dar nu esti departe. Baga-ti mintile bine in cap, fetito! Multi vor profita de tine cu atitudinea aceasta. Din pacate, evolutia ta nu stiu daca mai tine de tine. Imi pare rau, sincer! Ai facut-o de 6 ori intr-o vara, cu 6 baieti diferiti. Cool! La 15 ani nici nu stiu daca esti macar dezvoltata la maturitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Troll. sper

| Happyjump a răspuns:

Ești curvă?

| xCrazyGirl explică (pentru Happyjump):

Nu, nu sunt. Cred ca sunt mai cuminte decat tine dar am vrut sa incerc ceva nou straight face

| Happyjump a răspuns (pentru xCrazyGirl):

Ceva nou? Cu 6 baieti diferiti?

| Admunssen a răspuns:

Uite aici doua locuri cu acelasi raspuns avizat. Imi pare rau pentru tine, dar infertilitatea este ereditara. Dar nici sa te culci pe urechea asta nu e bine!
http://www.sfatulmedicului.ro/......a-pagina_8
http://adevarul.ro/......index.html

| xCrazyGirl explică:

Negativ* scuzati-mi restul greselilor gramaticale sau cuvintelor amestecate (romana-italiana)

Cel mai simplu ti-as sugera sa iti faci un test de fertilitate sa vezi zona de barem in care te incadrez si dupa ce il faci acolo scrie odata la cat timp poti ramane insarcinata e cea mai sigura cale

Multumesc dar oricum n-o s-o fac acum. nu vreau sa raman insarcinata la 15 ani laughing era doar de curiozitate

| Maree1 a răspuns:

Esti mare curvalaughing) daca la varsta asta faci sex in 2-3 luni de 6-7 ori dar la 18 ani?rolling on the floor))))))

| BiAnCa765430 a răspuns (pentru Maree1):

Ce treaba ai tu e viata ei de ce o judeci las-o sa se simta bine

| xCrazyGirl explică (pentru BiAnCa765430):

Macar exista cineva in lumea asta care nu judeca. multumesc

| xCrazyGirl explică (pentru Maree1):

Vorbise aia/ala sfant! Nu ma cunosti deci nu ma judeca. ***

| Maree1 a răspuns (pentru xCrazyGirl):

Nu conteaza ca nu te cunosc te judec pentru ceea ce scrii... si pentru a iti deschide mintea pentru daca sunteti lasati in pace tot asa muriti! As face misto intr-una de cei ca tine poate le intra ceva in cap si se linistesc. happy:*

| BiAnCa765430 a răspuns (pentru xCrazyGirl):

Cu placere fata mea nu exista nimeni in lumea asta care sa aiba dreptul sa te judece decat dumnezeu :*

| HeadShoot32 a răspuns:

Sa inteleg ca tu doresti o sarcina sau nu? Daca da, cred ca e posibil sa semeni cu maicata in cazul asta, si sa ramai insarcinata doar cu ajutorul unor pastile. Daca nu vrei sa ramai insarcinata, acelasi caz, nu ar trebui sa iti faci griji, dar de la ultimul contact sexual neprotejat incearca inca un test de sarcina dupa vreo 1 luna doua de la el si atunci ai sa vezi daca esti insarcinata sau nu.

| An0nim8 a răspuns:

Pai cum sa mai fie mamitzica ta fertila daca o fii avut aceleasi placeri si curiozitati si "probleme" ca si tine? Cand ii rupeau toti rozeta asa cum iti este rupta si tie de cine apuca! Nu poti sa le ai pe toate in viata...

| alindemeter a răspuns:

Fata mea, nu te îngrijora!
Dumnezeu încă te poate ierta pentru păcatele tale!
Desfrâul este pus în legătură cu Duhul Sfânt dat credinciosului. Orice desfrâu este socotit ca o lepădare de dragostea lui Dumnezeu.
Facerea 10, 7: „Fiii lui Cuş au fost: Şeba, Havila, Savta, Rama şi Sabteca. Fiii lui Rama au fost: Şeba şi Dedan."

| emirfe a răspuns:

Daca esti curioasa, fa toate testele ca sa vezi. Nu te baza ca o mostenesti pe maica-ta, poate e chiar invers! Si sincer eu nu mi-as bate capul cu o sarcina nedorita...mai degraba cu bolile pe care le poti aduna cu mare usurinta in cazul in care nu te protejezi.
PS. Ai doar o viata, nu o f***!