| xCrazyGirl a întrebat:

Hello happy am o intrebare.
Deci vara asta (2014), la varsta de 15 ani am avut primul contact sexual cu un baiat de care imi placea de mult dar care avea prietena, ok. pana aici totul bine. am facut-o protejat. A doua oara am facut-o neprotejat. Vara asta am facut-o de 6 ori (cu 6 baieti diferiti) faza e ca cu 4 dintre ei am facut-o neprotejat, cu unul protejat si cu unul s-a spart prezervativul. Cand am venit in Italia am mers la ginecolog si nu mai avut boli sau altceva. Cand eram in Romania mi-a facut un test de sarcina doar cand s-a spart prezervativul dar era negatin (in rest mi-a venit ciclul). Faza e ca maicamea nu putea sa aiba copii si a facut un tratament fooarte lung ca sa ma aiba pe mine. Credeti ca am ereditat de la ea si ca nu pot avea copii? :o help pleasee

Răspuns Câştigător
| BiAnCa765430 a răspuns:

Cu placere fata mea nu exista nimeni in lumea asta care sa aiba dreptul sa te judece decat dumnezeu :*

39 răspunsuri:
| xCrazyGirl explică (pentru BiAnCa765430):

Macar exista cineva in lumea asta care nu judeca. multumesc

| xCrazyGirl explică (pentru Maree1):

Vorbise aia/ala sfant! Nu ma cunosti deci nu ma judeca. ***

| Maree1 a răspuns (pentru xCrazyGirl):

Nu conteaza ca nu te cunosc te judec pentru ceea ce scrii... si pentru a iti deschide mintea pentru daca sunteti lasati in pace tot asa muriti! As face misto intr-una de cei ca tine poate le intra ceva in cap si se linistesc. happy:*

| Scarlettt a răspuns:

Ma abtin si incerc cu greu sa-mi inchipui ce esti si de ce ai faut-o, si nu am ajuns la concluzia ca esti doar o mica curvulita! Parintii tai sunt primii vinovati asupra carcaterului tau! La 14 ani sex oral, la 15 sex cu 6 baieti? Curvele sunt cele care-si ofera corpul pe tava la mai multi tipi, prostituale sunt alea care fac asta pe bani, tu fiind minora nu esti decat o mica curvultia, care la 19 ani va fi pe mana proxenetilor din Italia, o fata de are s-au scarbit toti, un WC public. Unde este moralitatea ta copilo? Nu-ti zic sa te joci cu papusile, dar cautati acctivitati normale, iesi in oras, joaca gaming, cauta-ti un iubit pentru care ai sentimente, tinte-te de scoala, citeste o carte, razi, bucura-te! Numai nu mai fa sex!

| Happyjump a răspuns (pentru xCrazyGirl):

Ceva nou? Cu 6 baieti diferiti?

| Admunssen a răspuns:

Uite aici doua locuri cu acelasi raspuns avizat. Imi pare rau pentru tine, dar infertilitatea este ereditara. Dar nici sa te culci pe urechea asta nu e bine!
http://www.sfatulmedicului.ro/......a-pagina_8
http://adevarul.ro/......index.html

| emirfe a răspuns:

Daca esti curioasa, fa toate testele ca sa vezi. Nu te baza ca o mostenesti pe maica-ta, poate e chiar invers! Si sincer eu nu mi-as bate capul cu o sarcina nedorita...mai degraba cu bolile pe care le poti aduna cu mare usurinta in cazul in care nu te protejezi.
PS. Ai doar o viata, nu o f***!

| alindemeter a răspuns:

Fata mea, nu te îngrijora!
Dumnezeu încă te poate ierta pentru păcatele tale!
Desfrâul este pus în legătură cu Duhul Sfânt dat credinciosului. Orice desfrâu este socotit ca o lepădare de dragostea lui Dumnezeu.
Facerea 10, 7: „Fiii lui Cuş au fost: Şeba, Havila, Savta, Rama şi Sabteca. Fiii lui Rama au fost: Şeba şi Dedan."

| An0nim8 a răspuns:

Pai cum sa mai fie mamitzica ta fertila daca o fii avut aceleasi placeri si curiozitati si "probleme" ca si tine? Cand ii rupeau toti rozeta asa cum iti este rupta si tie de cine apuca! Nu poti sa le ai pe toate in viata...