Daca ti-a venit abia de 2 ani, sansele sunt mari sa ai o dereglare hormonala sau sa nu ai o menstruatie regulata. Si mie mi s-a mai intamplat sa-mi vina de doua ori pe luma sau chiar deloc in luna respectiva(nefiid vorba de nici o sarcina).
Daca chiar iti faci probleme, poti vorbi deschis cu mama ta si sa consulti un medic. Dar cu siguranta nu ai ce sa iti faci griji. Sigur e vorba de vreo dereglare
Bună!
Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată
Având în vedere că ai 15 anişori şi ai CM de vreo 2 ani, NU este normală o astfel de situaţie!
NU ai precizat dacă ai avut vreo întârziere mai mare în ultimele 3 luni...
Totuşi, TREBUIE să mergi URGENT la un control ginecologic - preferabil la 3 zile după terminarea sângerării ( pentru a EXCLUDE o eventuală afecţiune )!
La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră; n-ai precizat vârsta ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).
Toate cele bune.
Am sunat-o pe mama si am discutat, a venit dupa mine la bunica si am mers impreuna la ginecolog.
Se pare ca nu e nimic grav, doar ca nu mi-a curs in 18 cat trebuia de aceea.Mi-a spus ca din cauza ca am facut sport mi-a venit prea repede. Oricum ma bucur ca totul este bine.
Mă bucur că totul s-a rezolvat şi este OK
O seară frumoasă.
Daca ai fi facut intre 18-20 menstruatia are de obicei o pauza cand vine vorba de asta. nu te teme nu s-a intamplat nimic