Bună.
Felicitări părinților că ți-au dat educație aleasă.
Jos pălăria.
Nu, cum să se supere.
Dacă continui așa o să cucerești toate femeile.
Apropo, nu vârsta contează ci înțelegerea (este o vârstă relativ mică între voi, eu cunosc cupluri cu diferențe și de 10 ani și sunt fericiți).
Mult noroc, mister.
Pa, pa.
Daca are ceva cunostinte de bune maniere, nu s-a suparat, dar si-a dat seama ca tu nu prea ai. este extrem de nepoliticos sa saruti mana unei doamne. Se schiteaza doar un sarut, buzele oprindu-se la 2 cm de mana, dar numai in ocazii de gala. Adica nu se saruta mana unei doamne decat daca esti imbracat in tinuta de gala si ea in rochie de seara si va aflati intr-un decor festiv. Altfel, este considerat un gest de proasta crestere.
Cu siguranta nu s-a suparat, din contra i-a placut, si-a dat seama ca esti un baiat cu maniere, bine crescut.Bafta si multe intalniri inainte si nu uita bynele maniere, pentru unele fete inca mai conteaza.
Nu cred, probabil i-a placut gestul tau de a o conduce acasa si de a-i saruta mana.
Nu cred ca s-a suparat ca i-ai pupat mana, si oricum erati si la prima intalnire si nu cred ca era loc de saruturi.
Ha ha! Chiar ca esti bine crescut... ciudat de bine crescut! Cum sa se supere, cred ca s-a laudat la toata lumea, ca ea a dat peste un gentelman! Doar daca tipa e proasta s-a suparat, si daca e proasta e clar ca o a doua intalnire nu ii mai dai, NU?
Pai eu cred ca trebuie sa depasesti dilema. Incercarea moarte n-are. Poti fi cu ea, dar realist pe faza ca ea ar mai simti ceva pentru fostul. Daca e sa fie cu tine, si fericita pe deasupra - va uita destul de repede de fostul ( asta ar fi chiar un semn bun! ). Daca vezi ca nu... poti rupe relatia dupa o vreme, astfel incat nici tu sa nu suferi... sa nu apuci sa te indragostesti pana peste cap! Doar asa, un pic...
Intrebi daca s-a suparat simtindu-te grabit? cu siguranta nu s-a suparat ca ai condus-o acasa si i-ai pupat mana!
Nu s-a suparat cu siguranta. i ai dovedit ca nu esti ca ceilalti baieti care s egrabesc din prima seara s a bage fata 'n pat. so, bv tie esti classy.
acum depinde tot de tine cumte vei comporta si datile viitoare. trebuie s ai arati ca nu esti un smecherash dala de cartier ci un baiat bine crescut care stie ce inseamna bunul simt dar si distractia in acelasi timp. sun o si invit o la un suc si vei vedea reactia ei
bafta
Am vb cu ea a zis ca nu s-a suparat a fost impresionata, a zis ca a fost un gest frumos la care nu se astepta, dar dilema mea este ca a avut o relatie de 4 ani si s-a despartit acum 1 an dar mi-a zis ea, ca mai sunt sentimente, si nu stiu daca sa o astept sau sa imi vad de treaba
Evident ca nu s-a suparat, dar nu cred ca i-a picat bine, in locul ei, as spune ca esti antic.
Ai procedat bine nu cred ca ar avea motiv de suparare ci ar trebui sa apecieze ca mai sunt si baieti care sunt bine educati...
Cu siguranta nuuuuuuuuuu...cred ca sa simtit bine... ti dor sa mai vezi un baiat binecrescut
Ii dau dreptate brigaelei ...nu va lasati dusi de val... a saruta mana unei doamne/domnisoare nu reprezinta neaparat semne de buna crestere .mai simbolic era un sarut pe obraz...amintiti-va ca numai mosii mai fac asa sau paurii ...care nu stiu mai mult...fi destept! si sa nu crezi ca le vei cucerii pe toate asa...trebuie sa ai tupeu... dar sa fii si stilat sa stii sa vorbesti...important e ca v-ati simtit bine . m-am exprimat asupra cazului general nu cunosc relatia voastra...desigur poate fi luat ca un moment de tandrete .prima data n-as face asa ceva ... eventual mai tarziu... s-ai dovedesc ca "stie si stil baiatu "... o zi buna!