| Dreamin_8317 a întrebat:

Hello!

Am o mare problemă. M-am culcat cu prietenul meu, fără prezervativ. Menstra mi-a întârziat 5 zile, şi am făcut un test de sarcină ieri, care a ieşit negativ, apoi am mai făcut unul azi dimineaţă şi a ieşit pozitiv. Vă rog să mă ajutaţi! Sunt însărcinată sau nu? Până acum am făcut-o doar cu prezervativ, niciodată fără, eu şi prietenul meu suntem împreună de 2 ani.

Fundiţă!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti insarcinata. Testul de sarcina trebuie facut la minim 7 zile de intarziere. Daca il faci mai inainte si e negativ, nu are nici o semnificatie. daca e pozitiv, inseamna ca afli mai repede cu cateva zile ca vei fi mamica. Acum trebuie sa mai astepti vreo saptamana si apoi sa mergi la ginecolog pentru a te asigura ca bebelusul e bine, in uter, ca placenta e bine inserata si ii permite sa creasca mare si sanatos si sa se nasca normal.

10 răspunsuri:
| Ioniboni a răspuns:

Crezi ca cineva de pe net stie ce e in tine sau in burta ta?
Du-te la medic! E gratuit controlul la orice spital si in plus iti poate recomanda si niste anticonceptionale ca sa nu mai stai cu teama. Sper ca nu esti insarcinata!

| skumpik_7364 a răspuns:

Nu esti oh go on

| Libelle a răspuns:

-fara prezervativ
-menstruatie cu intarziere de 5 zile
-test pozitiv
Mai bine du-te tu la ginecolog si convinge-te, desi eu tind sa-ti zic ``Felicitari! vei fi mamica!``de pe acum.

Abh
| Abh a răspuns:

Ca testul sa fie 100% concludent, mai fa-l o data la 10 zile de intarziere a menstruatiei, adica peste 5 zile. Dar daca cel de azi a iesit pozitiv, ai mari sanse sa fii gravida.

| foxi a răspuns:

Mamico.sarcina usoara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fratilor cat de rai puteti sa fiti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as dori sa iti spun ca nu esti insarcinata. Dar esti ...Sa ai o sarcina usoara.

| MikyMi a răspuns:

Daca testul a iesit pozitiv si menstruatia intarzie sa apara se pare ca intr-adevar esti insarcinata. Un bebe e un dar de la Dumnezeu, aveti deja 2 ani impreuna. Sa va traiasca bebelu si sa va bucurati de el. Aduce numai bucurie in casa!

| Andrutsa_3014 a răspuns:

Ai grije...ar fi bine sa discuti cu prietenul tau despre chestia asta ...si poate chiar sa mergi la un ginecolog ca sa fii sigura.succes:X