mi-a luat ceva sa citesc intrebarea. Trecand la subiect, inteleg ca ai un partener care are multa rabadare si te iubeste, ceea ce este minunat. Poate nu ar fi o idee rea sa renunti sa te mai masturbezi pentru o perioada mai lunga si doar sa faci dragoste cu iubitul tau. Daca stii cum sa ajungi singura la orgasm, ar trebui sa poti sa-l ghidezi si pe el mai mult cum sa-ti creeze mai multe placere pana la orgasm. Sexul nu este mecanic, are o importanta latura emotionala. In plus tu stii ce-ti creeaza ma multa placere. Daca filmele te ajuta atunci uitati-va la filme... faceti filme...pana la urma ajungeti si la orgasm Succes!
Exista o mica diferenta, dar esentiala, in a face sex si a face dragoste.
Problema ta nu e fizica ci psihica... din experienta iti spun ca o femeie care iubeste are orgasm chiar si atunci cand nu are (fizic). Pare paradoxal ce spun dar iubirea e "motorul"!
Nu trebuie sa cauti... cu putin noroc vei da peste partenerul potrivit!
Exista o anumita "chimie"... nu ai gasit-o tu pana acum!
Constat ca tu nu ai habar de cele 2 orgasme posibile la fata: cel clitoridian si cel vaginal.
Primul se obtine cu degetul, limba au o jucarie sexuala, actionand direct pe clitoris, celalalt orgasm, se obtine doar cu un penis adevarat, care sa excite pereteii vaginali si prin indemanare sa-ti produca un organsm vaginal, care este mult mai intens decat cel clitoridian.
Daca la voi este o problema sa-l obtineti pe cel clitoridian, ala vaginal vad ca nici nu aveti hbar de existenta lui.
Schimba parenerul, cauta unul dotat, sau unul care este dispus sa foloseasca jucarii sexuale si stie sa satisfaca vaginal.
Ai dat un sfat fix aiurea. Am vorbit despre orgasm la
g e n e r a l!
Ce e greu de înțeles din propoziția: Nu pot avea orgasm alături de partener? Deloc, de niciun fel! Ce rost mai avea să spun cele două categorii când eu nu am deloc? )
Știu diferența, dar am pus problema la general spunând că nu pot avea orgasm cu iubitul meu și am explicat atât. De aici se deduce că nu pot avea nici clitoridian, nici cel vaginal. NICIUNUL.
Schimba partenerul, daca este incapabil sa te satisfaca!
Ce-i atat de greu sa intelegi?!
Am doar o singură întrebare: ai încercat să intervii și singură atunci când faci dragoste? adică să îți stimulezi și clitorisul, manual, în timp ce ești penetrată? Sau să pui un film, din cele ce știi că te ajută să intri în vibrație?