Am impresia ca e teribilista. nu prea cred ca sunt sentimente. Cred ca mai mult curiozitatea le indeamna pe aman2 s incerce diverse lucruri. Na' varsta adolescentei.
Mizez pe o ratacire de moment.Tot baietii sunt cei care multumesc fetele. O sa isi dea seama de asta mai devreme sau mai tarziu. A uitat ca traieste in Romania? Aici sunt in stare sa dea cu pietre in tine daca afla ca esti pe invers. Te scuipa, te huiduiesc.Nu esti normal daca ai curajul sa iti traiesti dragostea.Esti un pacatos, un om de nimic, fara frica de Dumnezeu. O sa arzi in flacarile Iadului si Mefisto va zambi in timp ce iti va praji carnea
Dar...suntem democratici sau ce? Inca o bere, frati romani. V-am zis azi cat de mult va iubesc? V-as pupa mentalitatile pe crestet daca as putea
Adolescenta este o perioada a autocunoasterii. probabil ca intr-adevar prietena ta este lesbiana sau poate doar incearca sa iasa in evidenta. mai incolo isi poate da insa seama de acest lucru. nu o judeca daca esti prietena adevarata si cei diferiti de noi sunt oameni. daca lumea o va arata cu degetul arata tu ca ai mai multa minte si o intelegi
De ce nu? inteleg ca aman2 au fost dezamagite in dragoste si nu au mai avut curjul sa inceapa o noua relatie cu un baiat. de frica.
Se intampla in general fetelor care nu au avut o relatie foarte buna cu mama lor. Pentru orice fata e importanta pentru increderea ei in sine perioada in care se " hraneste " cu dragostea mamaei ei. Daca a avut o mama prea ocupata, care nu si-a facut timp de ea sau a preferat pe altii dintre copii, ceva din sufletul fetei ramane flamand si cauta inconstient o mama. E o sexualizare a unei nevoi sufletesti normale.Mai fine sa caute o femeie mai in varsta, care o intelege si sa nu/si inchipuie ca s-a nascut lesbiana sau alte prostii.
Eu o inteleg, nu o sa o judec niciodata. Intotdeauna o sa fiu langa ea pentru orice.
Poate doar e curioasa, nu cred ca vrea sa iasa in evidenta atata timp cat doar mie mi-a spus pentru ca nu are curajul sa se afiseze sau doar trece printre perioada de "nebunie", nu?