| IamJoKeR a întrebat:

Hello! Am o problema. Am fost intr-o relatie timp de 3 luni, a urmat divortul, iar de la o perioada caut sa ma vad cu o tipa dar tipa vb cu mine doar cand suntem singuri si atat in rest nu ma urmareste pe retele e socializare, daca-i las mesaj acum imi da seen luna viitoare si-mi zice ca nu a vazut sau nu a auzit, ea fiind conectata. Asa mi-a facut data trecuta si in timpul asta noi ne-am mai vazut. Ideea este ca ma atasez repede de cineva pentru ca am defectul asta si ma indragostesc. Cum fac sa nu ma mai indragostesc de persoanele nepotrivite?

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Rupe orice legătură cu ea și nu te mai umili încercând să o cauți. Fi mai rece cu fetele ca să nu te mai atașezi așa de mult, nu îți mai face speranțe, așteptări de la ele. Dacă nu ai așteptări nu ai nici dezamăgiri. Abia după câteva luni bune de talking stage dacă vezi ca e serioasă, abia atunci poți începe să investești sentimente.

| IamJoKeR explică (pentru Madaxo97):

Multumes mult, apreciez faptul ca ti-ai rupt din timpul tau sa -mi dai sfaturi de care voi tine cont pe viitor. Multumesc si o zi frumasa iti doresc!

4 răspunsuri:
| Hypefox a răspuns:

Simplu. Decide dacă Iri place sa fi ignorat mereu si utilizat doar pentru o ieșire din când in când sau o noapte pasionala sau o pura relatie in care va vedeți mereu, se interesează de tine, e mereu aproape de tine in orice punct de vedere si mai ales te calculează. Nu ca obraznica asta care nici nu te include in viața ei. Poate ești un paravan si ea se gândește la altcineva, își aduce aminte de tine când e singura.
Tu alegi.

| alisa201921 a răspuns:

Nu am înțeles. după o relație de 3 luni te-ai căsătorit și ai și divorțat? Sincer cred ca aceasta fata nu are de gând ceva cu tine însă nu îți spune direct pentru ca nu vrea sa te rănească. Te atașezi prea repede din cauza unor traume din copilărie, la mine este la fel. Trebuie sa lucrăm asupra noastră, sa începem sa avem încredere doar in doi, sa ne simțim bine singuri.

| cossiecosmin a răspuns:

Trebuie să le dai ghost la fetele de genul.