Poi siner eu cred ca lui chiar ii place de tine daca a facut astea pentru tine...mai ales ca o saruta pe ea si se uita la tine...nu e putin lucru.asa ca daca lui ii e rusine si daca tu chiar vrei sa ai o relatie cu el propune-i tu, bate niste apropouri.fa tu primul pas sh o sa vezzi ca nu o sa iti pare rau. Sper ca te-a ajutat! Bafta.te pup:*
Si eu cred ca te place si ar trebui sa ii dai de inteles ca si tuh il placi cand se uita la tine mentine contactu vizual cu el cat mai mult stai mai apr de el>
Eu cred ca te place.ti-a dovedit asta. daca nu te placea, nu renunta la acea fata pentru tine ...nu are curaj pentru ca ii este teama sa nu fie respins. daca il placi fa-l sa uite de acea teama si arata-i ca si u simti la fel... sper ca te-am ajutat:*
Te place dar nu are curajul sa iti spuna.cel mai bine ar fi u sa ii spui ca il placi daca simti asta pentru el.Cred ca sa sarutat cu fata aceea ca sa te faca geloasa si sa vada daca reactionezi in vreun fel. Daca s-a despartit de prietena lui pentru tine e clar ca te place.
Parerea mea ca atunci se juca caci credea ca tii la el si vroia sa te faca sa suferi. De aia se uita la tine cand o saruta; de aia vorbea cu tine mult. Nu fa nimic pana nu afli sigur ca s-a despartit de fosta si nu fosta de el. Daca afli ca s-a despartit fosta de el nu te iubeste si nu merita sa il iubesti. Ori sa presupunem ca te iubeste si se uita la tine caci isi imagina ca se saruta cu tine si de aia vorbea cu tine mai mult (ca te iubeste) si s-a despartit de fosta ca sa fe cu tine. Cel mai sigur intreaba fosta astfel (daca o cunosti): El s-a despartit de tine ori tu de el. Nu de alta ci ca sa stiu ca daca te-ai despartit de el sa stiu ca ma foloseste ca o rezerva si sa nu ma combin cu el. Ori ceva de genu asta. Bafta!
Pai daca si-a parasit prietenea pentru tine probabil ca te place...dar baietii is complicati desi este foarte probabil sa ii placa de tine.Bate i tu niste apropouri si vezi...
Daca te gandesti la tot ce ai spus el te place. intreba-l in particular sal la telefon daca te place...Mult succes.
Buna, mi se pare ca daca ar fi dorit sa se intilneasca cu cineva asa pur si simplu nu se despartea de fosta lui, iar daca ii era rusine sa-ti spuna ca te place, daca comunicati mult la telefon, si chiar in timpul cind o saruta pe alta se uita la tine e clar ca te place. Ti-as propune sa incerci sa comunici mai mult cu el sa observi tu singurica daca intr-adevar te place. Succes ))