| dennisbaiat a întrebat:

Hello, am o relatie cu prietena mea de mai bine de 2 ani, avem o viata sexuala activa facem sex de 2-3-ori pe saptamana, stam foarte aproape unul de celalalt, iar cand unul ramane singur acasa ne facem de cap. eu mai mereu ii fac ei sex oral pentru ca imi place si simt ca ii place si ei o vad dupa gesturi si cum se uda, problema este ca eu nu prea primesc sex oral pe cat as vrea( decat, cand e in perioada sau la 69, nu este vorba de igiena sau de sila din partea ei pentru ca atunci cand imi face imi face pana la capat, pana termin), voi fetelor daca vi se oral, faceti si voi la randul vostru? cum sa o fac sa isi dea seama ca vreau mai mult din partea ei ( diplomatic vorbind, nu prin nesimtire )

5 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Probleme din dormitor se discuta cu partenera nu cu noi... te duci la ea si ii zici ce tiar place, sau ceea ce nu-ti place, sisa o incurajezi si pe ea sa faca la fel. totul trebuie sa fie perfect, dar daca va e rusine sa vorbiti... *** problema voastra

| neutrino a răspuns:

Faptul ca tie iti place gustul de peste este strict problema ta, dar acest lucru nu te indreptateste sa-i ceri ei sa-i placa bananele!

| Alcyon a răspuns:

Nu e mai simplu sa discuti problema cu ea? Poate ca n-o prea excita sa-ti faca sex oral (mai ales ca spui c-o face numai la 69).

| wolder a răspuns:

Discuta cu ea, intreab-o, nu avem de unde sa stim ce este in capul ei. DISCUTA SINCER e cel mai bine

Iti face sex oral cand e la ciclu sau cand faceti 69, mai si termini. Care e problema?
face fata cand vrea!

| trixiiie a răspuns:

Dacă îţi zic că eu nu consider o normalitate sexul oral, mă judeci?
Vaginul e pentru sex, nu gura. Şi invers, penisul, nu gura. Ştii, imaginează-ţi că peste câţiva ani veţi avea copii. Vei putea să suporţi să te pupe pe guriţă, el fiind atât de curat şi fără microbi, ştiind că tu şi ea?