Folositi prezervative la sexul oral si conditia de sex este sa primiti amandoi acelasi tratament, adica daca vrea sex oral, atunci are obligatia si el sa ti-l ofere.
Vezi ca sunt prezervative cu aroma de frcute, care s epot folosii atat pentru penisul baiatului cat si pentru pasarica fetei.
In cazul tau, probabil ca baiatul are un cuc foarte mic sau nu stie sa-l foloseasca suficient, daca nu-i capabil sa-ti produca un orgasm vaginal, de aceea il preferi pe cel oral, care de fapt iti produce unul clitoridian, mult mai mic si mai nesemnificativ ca cel vaginal.
Ce dobitoc. Eu aș sta toată ziua cu botul în savarină...
În fine - spune-i clar: ori faci și tu, ori nu mai fac nici eu. Și pe deasupra, o să caut altul care adoră să lingă păsărica.
Aveti multe in comun? Plictisitor. Nu evoluati.
Daca si sexul e prost... Fugi. Nu ajungi nicaieri cu el.
Păi in cazul asta nici tu nu ar trebui sa ii mai faci lui sex oral.
In orice relație trebuie sa existe reciprocitate.
Uite, eu de exemplu nici eu nu as face oral unei fete dar totodată nu as avea pretenția să mi se facă un oral.
Acum trebuie sa iei in considerare mai multe lucruri.
Daca în viața de zi cu zi(în afara de sex) vă înțelegeți bine atunci nu are rost sa te desparți de el.
Sexul e o parte importanta într-o relație dar asta nu înseamnă că totul se învârte numai în jurul sexului.
Dar dacă mai sunt și alte chestii in care el te desconsidera atunci poți să te desparți de el.
Dar la următoarea partidă nu ii mai face un oral că sa vezi reacția lui.Iar daca are o reacție colerica și violența atunci îți poți ridica niste semne de întrebare și să iei în calcul o despărțire.
Tine minte că orice relație de orice fel(amoroasa, profesionala)trebuie sa existe reciprocitate.
Contează și sexul asta, te simți furios și frustrat și parca ești folosit și nu mai ai chef sa o faci, îți scade libidoul și dacă nu ai chef asta îl afectează și pe celalalt pentru ca el vrea și se duce totul. Dacă ma începi asa nu te refuz niciodată oricât de nechef as avea, asa începe cheful, după trag eu de tine, asa sunt de fel iar în fostele relații nu am avut problema asta nici nu am deschis subiectul despre faptul ca nu mi se face sau sa cer asta fiecare știa ce are de făcut
Am făcut și îmi place la nebunie sa fac sex o ral la femei, îmi place sa o aud cum geme de placere și sa o vad cum tremura, asta ma excita și pe mine
Partenerul tau e nebun, cum sa refuzi așa o asa oferta, savarina nu se refuză niciodată. Iti dau imun sfat, dăi papucii!
Daca partenerul nu te satisface nu iti ramane decat sa va despartiti sexul oral e un lucru care trebuie facut de amandoi nu doar de unul cauta un alt partener care sa te faca sa te simti femeie.
Cum ti-a sugerat si Mihai69, aceeasi parere o am si eu,trebuie sa fie o reciprocitate in cuplu,si asta se include si pe plan sexual. Daca nu vrea sa te satisfaca, asa cum iti doresti nu il mai satisface nici tu, dar nu il ameninta cu vorbe goale, si treci la fapte. Daca nici asa nu functioneaza, nu mai vad rostul relatiei voastre impreuna.Chiar daca aveti voi multe in comun, dar tu ai o frustrare pentru ca nu esti satisfacuta, pe cand el nu are nicio treaba, e fericit.
Da, am trecut și la fapte, s-a suparat și s-a enervat și a început sa ma amenințe ca dacă voi continua asa nu va mai exista relația.
In cazul asta, ti-ar facea o mare favoare, sincer.Nu te mai lasa asa folosita pe bune, ai si tu demnitatea ta ca femeie, asa cum si barbatii au orgoliile lor, pentru ca nu suntem mai prejos.O sa iti gasesti tu pe cineva care sa te aprecieze la adevarata ta valoare, atat pe plan sentimental cat si sexual.Bafta!
Mulțumesc pentru răspuns!
Cam asta și urma sa fac în viitorul apropiat, voiam sa aud confirmări și din alte părți și câteva sfaturi.
Cu placere! Numai bine!
Dacă te-a și amenințat eu nu cred că merită să te conformezi. E ca un job din ăla unde banii nu intră niciodată la timp și mai ai și salariu mic, dar te-ai obișnuit cu personalul că ai lucruri în comun și te conpalci în situație. Eu zic că el este egoist și partea asta spune mai multe despre el decât doar latura asta sexuală în care e egoist, sigur sunt multe alte minusuri pe care dintr-un motiv sau altul nu vrei să le vezi. Meriți mai mult să știi!
Trebuie să găsești pe cineva care vrea să-ți facă din propria
lui inițiativă fără sa temai rogi de el
Discută serios cu el și spune-i că pentru tine este foarte important să îți facă sex oral, că te excită într-un mod deosaebit și că doar așa poți să termini. Cred că dacă-i expui dorința ta într-un mod serios se va conforma. Succes.
Am discutat asta și nu doar o data și parca își pierde din farmec cerând asta mereu, în relațiile trecute nu am avut probleme de genul nici nu a trebuit sa deschid subiectul ca nu mi se face, poate ca fostele partenere nu ii cereau asta și nu este obișnuit sau cine știe ce principii are despre asta, dar el așteaptă sa i se facă mereu de toate și sa se simtă doar el bine
Înțeleg. Dacă relația voastră este ok în rest și poți tări fără să primești oral nu știu ce să zic... dacă totuși este un impediment pentru tine lucrul ăsta, pune în discuție și o eventuală despărțire. Accentuează faptul că satisfacția sexuală conduce la armonie în cuplu.
Aveam multe chestii în comun chiar foarte multe cred ca aproape toate pasiunile și la gusturi și asta îmi place, în rest nu e chiar asa ok, iar problema asta este importanta pentru mine nu vreau sa îmi caut altul în paralel care sa ocupe golul acesta, dacă el nu ar primi nu cred ca ar mai sta cu mine ce rost ar mai avea doar ca avem multe în comun? Ar cauta pe alta care sa ii ofere ce ii place nu?
Cu siguranță asta s-ar întâmpla. Pentru noi toți sexul este important și este foarte bine când ambii parteneri sunt compatibili din puctul ăsta de vedere și pun plăcererea celuilalt pe primul lor, astfel amdânoi vor fi satisfăcuți și totul va fi în armonie în viața de cuplu. Să știi că este foarte trist că trebuie să trăiești așa și te sfătuiesc să faci cât mai repede o schimbare în viața ta. Este foarte imprtant că ești deschisă și asta ar trebui să arecieze la tine, multe femei nu spun ceea ce vor când vine vorba de sex și aleg să trăiască toată viața neștiind ce este ăla un orgasm. Sper să iei decizia cea mai bună.
Excital f tare, incepe partida de sex si pune-l intotdeauna sa iti faca sa iti dai tu drumul prima sa iti faca sex oral sa iti dai drumul si pe urma sa isi dea drumul el
Eu ca barbat am avut o iubita care arata f bine avea abdomen de la fitness si inainte ma punea pe mine sa o fac sa aiba orgasm si mie imi placea pentru ca arata f bine si dupa...
Dany_Daniel_1998 întreabă: