anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello.
Am observat la mine ca gestionez situatia ok cand cunosc o fata pe Facebook, iar din momentul in care e vorba de o intalnire sau dupa parca totul se dilueaza. De ce se intampla asta?
EU o iau asa foarte personal parca ma sunt defect cu ceva

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ia pune tu o poza aici, sa te vedem cum arati, daca sperii fetele si le pui pe fuga...

| Hyperion7 a răspuns:

Tocmai că o iei personal,strici atmosfera
Învață să nu mai fii prea afectat de ce zice lumea și chiar fata cu care ieși la întâlnire, pentru că indirect te testează sa vadă cum reacționezi, iar dacă o faci Intr-o maniera brusca și prea personala, relația se va duce pe apa sâmbetei
Învață, de asemenea, să o iei la mișto când îți aduce la cunoștință punctele tale slabe, nu zic acum să o iei la mișto că e aragaz cu 4 ochi sau chestii de astea de prost gust. Daca îți spune că ești cam slăbuț pentru ea, ii poți spune că ești așa pentru a intra mai ușor în inima ei, că dacă ai fi mai pufos, nu ai putea intra.
Chestii care nu sunt grosolane, pentru că automat pierzi șansele la ea.
Sper că ai înțeles ideea, da Robert?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce crezi ca faci gresit? Sau oare ce merge prost?

| Ella1121 a răspuns:

Părerea unei fete:

Oricărei fete îi place sa sa fii încrezător când ieși cu ea și chiar și în mesaje. De exemplu să nu îi spui "cum vrei tu", să iei tu atitudine. Dacă te deranjează ceva încearcă să îi spui asta, fără să pară că ești supărăcios. Fetele urăsc băieții care se supără exagerat. Încearcă sa o complimentezi ( da nu prea des ca si o iau in cap, de exp am prietene care atunci când sunt compliemntate spun "știu" ). Trebuie sa scrii corect când vorbești cu o fata, pentru ca altfel își pierde interesul. Trebuie să îi dai mesaj primul, să arăți că știi ce vrei. În rest nu văd ce ar putea merge prost. Poate nu ai găsit fata potrivită. În ce sens se diluează?