| SoWhat_3024 a întrebat:

Hello happy. Am pus pariu cu colegul meu de banca ca nu imi gasesc un iubit pana luni [adica ieri] asaca am rugat un prieten sa minta ca este impreuna cu mine doar ca asta a cam mers departe si colegul meu m'a invitat impreuna cu acel amic si cu prietena colegului sa iesim maine. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

La astfel de atitudine faţă de sentimente şi de relaţii, să nu te aud plângându-te în următoarea perioadă vis-a-vis de neseriozitatea băieţilor.
Astfel de atitudini nici nu merită mai mult.
Auzi... să pui pariu că-ţi găseşti "un iubit" în 3 zile.
Totală lipsă de respect pentru tine.
La revedere.

2 răspunsuri:
| Denisa a răspuns:

Daca tot ai mintit ar trebui sa duci farsa pana la capat. Ma gandesc ca nu vrei sa rada toata clasa de tine ca nu iti poti face un iubit si trebuie sa "inventezi" unul. Nu tine faza cu "adevarul trebuie zis". Colegii sunt colegi, nu prieteni. Vor rade de tine. Eu l-as ruga pe amicul meu sa iasa cu mine in oras si cu colegul meu de banca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum zicea si hapciu, acum mergi pana la capat, ce sa faci. du-te in oras cu ei, poate te mai si distrezi.si cine stie, poate chiar se leaga ceva intre tine si acel prieten cu care te prefaci ca esti(daca vrei bineinteles)